Petevezeték átjárhatósági (HSG) vizsgálat után ti vártatok az adott ciklusban a próbálkozással?
2 hete volt röntgenes-kontrasztanyagos vizsgálatom. Ma meg peteérésem.És tegnap este a férjemmel elég hevesek voltunk.Van esély a babára. Szerintetek baja lesz? Úgy félek hogy nem kellett volna még, hogy ha most összejött beteg lesz a vizsgálat miatt.
Válaszokat előre is köszi.
hú, köszi..Közbe a neten böngésztem, és azt irták hogy a sugáradag pár nap alatt kiürül, mert nagyon kicsi...Hálisten..asszem megnyugodtam..Mostmár elmondom a páromnak hogy pozitív lett az ovuteszt, mert reggel ő is elgondolkodott hogy nem e lesz gond, hogy hülyeséget csináltunk....Én meg mondtam h tuti nem mert ha volt peteérésem azon már tul vagyunk...Aztán elment dolgozni és jött a teszt...Na mostmár akkor inkább reménykedem hogy ez a kis kalandunk sikeres volt, mert űgyebár mikor az ember nem számít rá, vagy nem akarja akkor jön a babó..:) 1,5 év után már inkább meglepődnék hogy ha sikerült..
szupi:)
Szia!
A ciklusaim változóak mostanában, álltalába 32-34 naposak voltak, de az előző ciklusok rövidebbek lettek(28) a clostilbegyttől mert időben volt peteérésem.
A HSG-t a 9edik napomon csinálták, a késői peteérésem meg a 20ikon volt amikor az akció történt, de rá 14napra (ma) meg is jött.Ugyhogy nem jött össze.
A HSG nekem is fájt és én sem tudtam mégcsak szexre sem gondolni, A fent említett eset volt az első a vizsgálat után.De a vizsgálat szerint átjárható vagyok. Eléggé fájt utánna kb 5 napig a hasam, és kb 3 napig vérezgettem.
Mivel ebben a hónapban nem szedtem clostilt igy ujbol visszaált a 34 napra.
Nem tudom mi lehet az oka hogy nem jön össze már nagyon tanácstalan vagyok. És elkeseredett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!