Lehetek terhes? (lent)
- Mostanában fáradtabb vagyok mint általában, de főleg az tűnt fel hogy hihetetlen nehezn bírok felkelni, ma majdnem 2 órán át költögetett párom, mégis épphogy észheztértem, megint elaludtam tvnézés közben..
- Fájdogál a hasam, kicsit mintha meg akarna jönni.. de olyan is volt már többször a napokban, hogy (főleg ha álltam) mintha a bal petefészkem környékén nyomna valami.. nem szúrt meg nem is görcsölt, hanem konkrétan nyomott arra valahol..
- Pár napja kezdődött, hogy össze-vissza ehetnékem van, először savanyúkáposztát akartam enni, másnap valami édeset, most fahéjat meg almát..
- Nagyjából 2 hete kezdődött hogy nagyon változékony a hangulatom, főleg az tűnt fel hogy apróságokon képes vagyok majdnem sírvafakadni.. nem sírok, de érzem a szememen hogy nem sok kell.. aztán pár perc múlva minden tökjó..
- a mellem érzékenyebb mint szokott, kicsit mintha meg is lenne duzzadva (nekem úgy tűnik) és a bal annyira nem, de a jobb eléggé eres..
fogamzásgátlót szedek majdnem 2 éve.. karácsony és szilveszter között eléggé le voltam épülve, meg is voltam fázva, vagy gyomorrontástól, vagy vírustól de erős hasmenésem volt, lázam volt.. arra gondoltam (persze így utólag) hogy nem lehet-e hogy ez alatt az idő alatt meggyengült a gyógyszer hatása, és becsúszott egy peteérés és teherbe estem? ma vettem tesztet, egyiket megcsináltam este (tudom hogy nem jó ilyenkor de nem bírtam ki) másikat a reggeli elsővel akarom majd.. holnap vagy legkésőbb holnap után kellene egyébként megjönnije, de ugye az a fogamzásgátlótól van.. tehát lehetek terhes a fentiek alapján?
köszönöm. :)
nem adom.. csak még nem mostanra tervezzük.. :) hanem először lakást szeretnénk.. vagyis inkább kertes ház kellene, azt meg ugye manapság venni sem, meg építeni sem egyszerű.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!