Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes? (lent)

Lehetek terhes? (lent)

Figyelt kérdés

- Mostanában fáradtabb vagyok mint általában, de főleg az tűnt fel hogy hihetetlen nehezn bírok felkelni, ma majdnem 2 órán át költögetett párom, mégis épphogy észheztértem, megint elaludtam tvnézés közben..

- Fájdogál a hasam, kicsit mintha meg akarna jönni.. de olyan is volt már többször a napokban, hogy (főleg ha álltam) mintha a bal petefészkem környékén nyomna valami.. nem szúrt meg nem is görcsölt, hanem konkrétan nyomott arra valahol..

- Pár napja kezdődött, hogy össze-vissza ehetnékem van, először savanyúkáposztát akartam enni, másnap valami édeset, most fahéjat meg almát..

- Nagyjából 2 hete kezdődött hogy nagyon változékony a hangulatom, főleg az tűnt fel hogy apróságokon képes vagyok majdnem sírvafakadni.. nem sírok, de érzem a szememen hogy nem sok kell.. aztán pár perc múlva minden tökjó..

- a mellem érzékenyebb mint szokott, kicsit mintha meg is lenne duzzadva (nekem úgy tűnik) és a bal annyira nem, de a jobb eléggé eres..

fogamzásgátlót szedek majdnem 2 éve.. karácsony és szilveszter között eléggé le voltam épülve, meg is voltam fázva, vagy gyomorrontástól, vagy vírustól de erős hasmenésem volt, lázam volt.. arra gondoltam (persze így utólag) hogy nem lehet-e hogy ez alatt az idő alatt meggyengült a gyógyszer hatása, és becsúszott egy peteérés és teherbe estem? ma vettem tesztet, egyiket megcsináltam este (tudom hogy nem jó ilyenkor de nem bírtam ki) másikat a reggeli elsővel akarom majd.. holnap vagy legkésőbb holnap után kellene egyébként megjönnije, de ugye az a fogamzásgátlótól van.. tehát lehetek terhes a fentiek alapján?

2013. jan. 29. 18:48
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

értem. hát nemtudom.. :/

ezeket a "jeleket" napok, hetek óta tapasztalom, ahogy írtam, de csak ma délután jutott eszembe hogy terhességtől lehet.. tehát az biztos hogy nem bemesélem magamnak.. viszont valahogy nem tudom elképzelni hogy tényleg babától legyen.. de reggel majd kiderül..

2013. jan. 29. 20:44
 12/22 A kérdező kommentje:
igen megtartanám.. és örülnék, meg párom is.. mondjuk jobb lenne először saját lakás, mert az még sajnos nem jött össze, pedig már keresgélünk.. egyenlőre a szüleimnél lakunk, de szeretnénk (babától függetlenül, de ha baba lesz akkor meg főleg) külön lakásba költözni.. de örülnénk neki. :) párom konkrétan énekelt, mikor mondtam neki hogy LEHET terhes vagyok, hogy "jön a baba" hiába mondtam hogy egyáltalán nem biztos. :D
2013. jan. 29. 20:46
 13/22 kisbaby44 ***** válasza:

Kedves Szandy89!

Nem tudom nekem írtad e vagy a kedves kérdezőnek!?

De én nagyon örülnék a babának egyértelmű , hogy megtartanám minden vágyam :)

2013. jan. 29. 20:50
 14/22 A kérdező kommentje:

kisbaby44

szerintem nekem írta, mivel az én kérdésem.. de bocsi ha tévedek..

2013. jan. 29. 20:58
 15/22 Szandy89 ***** válasza:

Én már nem vagyok kismama,de van egy gyönyörű 3 hónapos kisfiam! :)

Hasonló tüneteim voltak! :)

Mellfeszülés,az a bizonyos "mindjárt megjön" érzés,sűrűn jártam pisilni,sűrű fehér folyásom volt,egyfolytában aludtam.És valahogy legbelül éreztem,hogy már lakik a pocakomban valaki!! :)

A nem várt előtt 1 nappal reggeli vizeletből pozitívat teszteltem clearblue tesztel!!! :)

Szurkolok mindkettőtöknek!!!

2013. jan. 29. 21:45
 16/22 A kérdező kommentje:

folyásom nekem is van, most 2-3 napja vettem észre hogy több, meg sűrűbb.. de nekem mensi előtt is több szokott lenni, mondjuk máskor valahogy nem tűnik fel hogy több, szóval nem ennyivel.. :/

meg most eszembe jutott az előbb, hogy nem tudom már pontosan mikor, de megjegyeztem páromnak hogy volt ilyen furcsa barnás folyásom.. nem vérzés, csak olyan folyás mint most is, de barnás, és el is tűnt hamar.. viszont mondom, nem tudom pontosan mikor volt, meg azt se hogy mensi előtt/után, azt tudom hogy valamikor decemberben.. vége felé talán.. :/ na mindegy, majd holnap kiderül.. köszi a válaszokat. :)

2013. jan. 29. 21:59
 17/22 anonim ***** válasza:

Én a kérdezőnek azt válaszolnám, hogy szerintem ez csak a menzesz miatt van így, de ki tudja, lehet baba is. És elnézést, de kisbaby44 annyira nyomul mindenhol, hogy muszáj válaszolnom neki is.

Ha jól számoltam, 26 napos a ciklusod. 14 nappal a ciklus kezdete előtt van peteérés általában. Tehát a 12. napon a Te esetedben. Az 21. Ha akkor együtt is voltatok, és meg is termékenyült a petesejted, akkor kb most lehet a beágyazódás, tehát még nem produkálhatsz ennyi tünetet. Tudom, hogy nem erre a válaszra számítasz, de azért nem árt a realitás talaján maradni. Ettől függetlenül persze drukkolok Mindenkinek, aki babát szeretne.

2013. jan. 29. 22:44
 18/22 A kérdező kommentje:

hát a ma reggeli is negatív, és meg is jött, vagyis mondjuk rá hogy valami történt, mert ilyen barnás valamim van.. de nem az a megszokott.. majd estig elválig hogy ebből lesz-e rendes menszesz vagy nem..

nem tudom egyébként hogy örüljek-e vagy ne.. mert azért jó lett volna egy babó, még ha nem is a legjobbkor jött volna. :) de nembaj, eljön mindennek az ideje. :D

2013. jan. 30. 06:06
 19/22 Szandy89 ***** válasza:

Sajnálom,de fel a fejjel!!!

A babó akkor jön amikor ő akar!Nem szabad eröltetni és rágörcsölni!!!

2013. jan. 30. 10:20
 20/22 anonim ***** válasza:
Szia, én kérdeztem, hogy megtartanád-e. Természetesen TŐLED kérdeztem, kedves kérdező! :) Örülök, hogy örülnétek neki! Ha netán most nem sikerült (bár szerintem még nem 100%), ne add fel, ha abbahagyod a tabit, akkor úgyis hamar jönni fog a baba! :) További szép napot kívánok!
2013. jan. 30. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!