Lehetek terhes? (lent)
- Mostanában fáradtabb vagyok mint általában, de főleg az tűnt fel hogy hihetetlen nehezn bírok felkelni, ma majdnem 2 órán át költögetett párom, mégis épphogy észheztértem, megint elaludtam tvnézés közben..
- Fájdogál a hasam, kicsit mintha meg akarna jönni.. de olyan is volt már többször a napokban, hogy (főleg ha álltam) mintha a bal petefészkem környékén nyomna valami.. nem szúrt meg nem is görcsölt, hanem konkrétan nyomott arra valahol..
- Pár napja kezdődött, hogy össze-vissza ehetnékem van, először savanyúkáposztát akartam enni, másnap valami édeset, most fahéjat meg almát..
- Nagyjából 2 hete kezdődött hogy nagyon változékony a hangulatom, főleg az tűnt fel hogy apróságokon képes vagyok majdnem sírvafakadni.. nem sírok, de érzem a szememen hogy nem sok kell.. aztán pár perc múlva minden tökjó..
- a mellem érzékenyebb mint szokott, kicsit mintha meg is lenne duzzadva (nekem úgy tűnik) és a bal annyira nem, de a jobb eléggé eres..
fogamzásgátlót szedek majdnem 2 éve.. karácsony és szilveszter között eléggé le voltam épülve, meg is voltam fázva, vagy gyomorrontástól, vagy vírustól de erős hasmenésem volt, lázam volt.. arra gondoltam (persze így utólag) hogy nem lehet-e hogy ez alatt az idő alatt meggyengült a gyógyszer hatása, és becsúszott egy peteérés és teherbe estem? ma vettem tesztet, egyiket megcsináltam este (tudom hogy nem jó ilyenkor de nem bírtam ki) másikat a reggeli elsővel akarom majd.. holnap vagy legkésőbb holnap után kellene egyébként megjönnije, de ugye az a fogamzásgátlótól van.. tehát lehetek terhes a fentiek alapján?
Mikor jött meg utoljára?
És rendszeres-e a menzeszed, stb, lényeg,ami kimaradt :)
első: írok. :)
második: rendszeres. a gyógyszer szüneteltetésétől szokott.. beveszem az utolsót (21. szem) csütörtök este.. következő szerdán, de inkább csütörtökön megjön, pénteken beveszem az első szemet.. és a következő hét hétfő estére, de inkább kedd reggelére már el is múlik.. így megy 2011 február vége óta.. egy így volt most hónap elején is..
Nekem is tudnatok valamit ajánlani?? Nekem e hónap 9.én volt meg utoljára és 4.ére nem várom és szinte ugyan ezek a tüneteim mint a kedves kerdezőnek.
a többi más tünetet egyből a kérdező után írtam. Élőre is köszi :-)
Annak idején sógornőmmel így lett terhes anyósom!
Meg volt fázva és a megfázásra kapott gyógyszere kiütötte a fogamzásgátlót!!!
Reggel tesztelj!!!
Szia!
Nekem a legszembetűnőbb tünetem az volt, hogy húzott az ágy. De nagyon! :) Már fél 9-kor mentem lefeküdni, egyébként pedig általában éjfél fél 1 körül szoktam, ez lett gyanús! Hasam picit puffadt volt és picit érzékenyebb a mellem, de nem fájt. Örülnél a terhességnek? Megtartanád a picit? Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!