2nap múlva szerdán nem kéne megjönnie! Lehet Baba? Tünetek alól!
Figyelt kérdés
Babát szeretnénk!Most vannak új érzéseim ami eddig nem volt mensi előtt!Szúrkál a hasam alja...néha erősen is,görcsölget!A mellem eddig mensi előtt fájt 1,5-2 héttel!Most meg csak nem rég kezdett fájni akkor is csak nyomásra!Viszketni viszketett!Néha beszúr!Van egy kék új erem is rajta!Folyásom van fehér...néha meg vizesen fehér!Enyhe szédülést is érzek és néha hányingerem van! (Ez lehet képzelődés is,mert már régóta próbálkozunk) Nem voltak még ilyen tüneteim mensi előtt!2013. jan. 28. 10:46
21/81 A kérdező kommentje:
A hasam már kevésbé görcsölget de néha érezgetem,h van méhem!...
2013. jan. 29. 10:50
22/81 A kérdező kommentje:
13! Még abból is bármi lehet! ;)
2013. jan. 29. 11:02
23/81 v-f.m. válasza:
Szia, nekem ugyan az van ami Neked (Kérdező). :) MA reggelre elkezdett fáji a mellem, a hasam viszont már nem fáj, szimplán csak egy nyomást érzek, ott alul :)Ja, meg néha van egy kis hányinger, főleg délelőtt és reggel, délutánra elmúlik. Én Veled együtt nagyon-nagyon reménykedek! :)
24/81 A kérdező kommentje:
ÉN IS VELED VAGYOK ÉS SZURKOLOK NEKÜNK!!! ;-)
2013. jan. 29. 14:08
26/81 A kérdező kommentje:
21:43! NA mizu??? :)
2013. jan. 29. 19:11
27/81 A kérdező kommentje:
Eddig a tünet nálam : Nem jött még meg!Pedig ilyenkor már jelentkezni szokott!Száraz vagyok és enyhe görcseim vannak...de csak néha!A mellem úgy fáj amikor hozzá érek,hogy csak na!Remélem tényleg babó..... :)
2013. jan. 30. 10:49
28/81 anonim válasza:
Remélem Neked sikerül:)
Nekem megjött :(
13-as vok
29/81 A kérdező kommentje:
Ne szomorkodj 13-as!Új hónap új esély! ;)
2013. jan. 30. 16:39
30/81 anonim válasza:
Remélem,már nagyon jó lenne:)
Többiekkel mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!