Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2nap múlva szerdán nem kéne...

2nap múlva szerdán nem kéne megjönnie! Lehet Baba? Tünetek alól!

Figyelt kérdés
Babát szeretnénk!Most vannak új érzéseim ami eddig nem volt mensi előtt!Szúrkál a hasam alja...néha erősen is,görcsölget!A mellem eddig mensi előtt fájt 1,5-2 héttel!Most meg csak nem rég kezdett fájni akkor is csak nyomásra!Viszketni viszketett!Néha beszúr!Van egy kék új erem is rajta!Folyásom van fehér...néha meg vizesen fehér!Enyhe szédülést is érzek és néha hányingerem van! (Ez lehet képzelődés is,mert már régóta próbálkozunk) Nem voltak még ilyen tüneteim mensi előtt!
2013. jan. 28. 10:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/81 A kérdező kommentje:
Én is szurkolok neked!!! ÍRJ MAJD! :-)
2013. jan. 28. 16:52
 12/81 anonim ***** válasza:
100%
1. vagyok. Mivel még diplomás nőgyógyász sem lenne erre képes, hogy néhány tünet alapján bizonyosan megállapítson egy terhességet vizsgálat nélkül, így a kedves Kérdező kérdésére az egyik létező legjobb választ adtam, hogy teszteljen, és akkor valószínűleg már kiderül.. Megmondaná az a kedves illető,aki nyomkodja a kezeket ész nélkül, hogy ezen mi a 31% hasznos??? Esetleg így a távolból, öt soros leírás alapján megmondaná ő a tutit?? Izgatottan várom... (Három kisgyermekes anyukaként nekem a terhességeim elején ezek közül egyik tünet sem jelentkezett, akkor mondjam ,hogy szerintem nem terhes????) Kedves Kérdező, neked pedig drukkolok, hogy baba legyen! :)
2013. jan. 28. 19:33
 13/81 anonim ***** válasza:

Én is szerdára nem várom.

:)

2013. jan. 28. 19:40
 14/81 A kérdező kommentje:
1. Sajnos mindig vannak rossz indulatú emberkék!Számomra hasznos a válaszod,ez a lényeg! ;-) Köszönöm a szorítást! :-)
2013. jan. 28. 19:42
 15/81 A kérdező kommentje:
Szorítok!Írj majd! ;-)
2013. jan. 28. 19:43
 16/81 anonim válasza:
Sziasztok! Én tegnapra vártam és nem jött meg!! Mi is nagyon szeretnénk babát, igaz még csak 6 hónapja próbálkozunk! Nekem is vannak furcsa, eddig nem jelentkező érzéseim, pl.: szúr a hasam, mindent büdösnek érzek (többek között a kedvenc parfümömet is) állandóan éhes vagyok, székrekedésem van, stb.. Én arra gondoltam, h pénteken csinálok tesztet, de lehet nem bírom ki addig! :)
2013. jan. 28. 21:43
 17/81 A kérdező kommentje:
Szorítok! ;-) Írj majd!
2013. jan. 29. 03:26
 18/81 anonim ***** válasza:

13as vagyok. Kezd fájni a hasam. Szerintem nekem meg fog jönni :(

Többieknek hajrá! :))

2013. jan. 29. 08:31
 19/81 v-f.m. ***** válasza:

21:43-as nagyon szurkolok Neked! :)

Ezt a lepontozást dolgot pedig nem értem. Szerintem mindenki válaszából lehet valami pozitívat, hasznosat kiszűrni, és mivel senki nem orvos közülünk (gondolom én) így 100%-os választ senki nem tud adni, de lehet hogy még az orvosok sem. Szerintem ezzel ne szekáljuk egymást, hiszen nem ezért vagyunk itt ;)

2013. jan. 29. 09:18
 20/81 A kérdező kommentje:
Tegnap kezdett el erősebben fájni a mellem...lilás-pirosas és nagyon érzékeny a bimbóm!Néha erősebben beszúr!Jaajjj remélem,h Baba van a dologban?! :) Szurkolok mindenkinek!!!
2013. jan. 29. 10:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!