A párommal babát szertnénk. Szerdán kéne nem megjönnie! Én csak kamilla teát iszom, és ma olvastam, hogy az neheziti a beágyazódást a fogantatást! Lehet, hogy a tea miatt nem jön most össze?
Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 10:21
1/8 anonim válasza:
Nem hallottam még erről a kamilla teás dologról..hogy, hogy csak kamilla teát iszol? Vizet nem??? Egyébként ha egy baba be akar ágyazódni akkor bármit is egyél, igyál be is fog!!Nyugi.
2/8 anonim válasza:
Ez egy baromság,idd csak nyugodtan.
3/8 A kérdező kommentje:
Iszok vizet is meg gyümi leveket is!Csak a teák közül a kamillát iszom meg!
Remélem tényleg nem gond ha iszom!!de hát neten olvastam,hogy nem tesz jó:S
2010. okt. 4. 10:54
4/8 anonim válasza:
Szia! Felejtsd el a kamillat, vagyis heti 1-2 pohar bizti nem art! Nem tudok linkkelni, de epp ma olvastam asszem az egyeb kerdeseknel v. a terhessegnel, egy kismamanal gondott okozott a kamilla! A kerdese, Hogy ihat-e citromfü, vagy mentateat! (ilyesmi)
35h kismama
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm..akkor leállok vele!!!megnézem a kérdést:)
2010. okt. 4. 11:36
6/8 anonim válasza:
11.05ös vagyok! A terhesseg topikban, a 13. oldalon van a kerdes! Nagy nehezen megtalaltam!
Remelem sikerül a babo! :-)
7/8 A kérdező kommentje:
Én is nagyon remélem!!!!Oksi megnézem:):)
2010. okt. 4. 21:09
8/8 A kérdező kommentje:
Hát sajnos ma reggel meg jött..annyira reménykedtem,hogy össze jön a babó:(:(
Hallottam olyat,hogy valaki a terhesség első pár hónapjában menstruál...szerintetek lehetek terhes???
2010. okt. 6. 08:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!