2nap múlva szerdán nem kéne megjönnie! Lehet Baba? Tünetek alól!
Figyelt kérdés
Babát szeretnénk!Most vannak új érzéseim ami eddig nem volt mensi előtt!Szúrkál a hasam alja...néha erősen is,görcsölget!A mellem eddig mensi előtt fájt 1,5-2 héttel!Most meg csak nem rég kezdett fájni akkor is csak nyomásra!Viszketni viszketett!Néha beszúr!Van egy kék új erem is rajta!Folyásom van fehér...néha meg vizesen fehér!Enyhe szédülést is érzek és néha hányingerem van! (Ez lehet képzelődés is,mert már régóta próbálkozunk) Nem voltak még ilyen tüneteim mensi előtt!2013. jan. 28. 10:46
1/81 anonim válasza:
Szerintem már csinálhatsz egy 10-es tesztet, ha ilyen erősek a tüneteid, és baba van a dologban, valószínűleg már kimutatja.
2/81 anonim válasza:
2 hét múlva szerdán? Akkor még csak most lesz peteérésed, lehet, hogy annak a tüneteit érzed, nekem akkor szokott ilyen szúrkálódás lenni. Baba még biztosan nem. Most kapcsoljatok rá a próbálkozásra!
3/81 A kérdező kommentje:
2 nap múlva azaz holnapután :)
2013. jan. 28. 10:55
4/81 anonim válasza:
Szia!
Bár nekem inszeminációm volt de én is szerdára nem várom.Nekem semmi különös érzésem nincs csak annyi hogy nagyon fáj a cicim.Már kijött a pattanásom is úgyhogy biztos hogy nem sikerült de hátha a 2.inszeminációm sikeres lesz!Szurkolok neked nagyon!!!!Írd majd meg hogy mi lett!
5/81 A kérdező kommentje:
Olvastam arról,h pattanás ha ki jön még nem feltétlen jelenti azt,h nincs baba!Köszönöm!Én is szurkolok neked és kérlek majd te is írd meg nekem mi lett! ;)
2013. jan. 28. 11:02
6/81 anonim válasza:
Jaj, jól félreolvastam. :) Bocsi. Ebben az esetben lehet jó jel. Ha nagyon izgulsz, holnap reggel megpróbálhatsz egy tesztet. Drukkolok!
7/81 anonim válasza:
Szia ! En is pont igy vagyok mint te, azzal a kulombseggel, hogy en mara nem varom tesztet meg nem mertem csinalni felek a csalodastol inkabb megvarom hogy a mai nap hogy alakul es talan majd holnap. Drukolok neked hogy baba legyen.
8/81 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a Szorítást! :) Én is fogok és megírom mi lett!
2013. jan. 28. 15:14
9/81 A kérdező kommentje:
Ti is írjatok,h mi lett! :)
2013. jan. 28. 16:00
10/81 v-f.m. válasza:
Én is úgy vagyok vele mint Ti. Tompán fájdogál a hasam, néha szurkál. Ilyet ezelőtt még soha nem éreztem. Amúgy én 02.04-re nem várom. :) Szurkolok Nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!