Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mit csinálnátok a helyemben?

Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és úgy alakult, hogy véletlenül teherbe estem. Nagyon szerelmes vagyok a páromba, és ő is belém, tényleg nagyon komolyan szeretjük egymást. Most vagyok a 9. hétben :)Nagyon félek, és nem tudom, mi fog történni velem. Édesanyám szeretné, ha elvetetném a gyerekünket. Nem az anyagi és családi háttér miatt, hanem azt mondja, h nem akarja ezzel elrontani a családunk életét. Én viszont nem szeretném az abortuszt, hiszen mégiscsak a saját gyerekem, nem szeretném megölni. Igaza van abban, hogy nagyon megváltozna így az életem, de elég érettnem érzem magam arra, hogy megszüljem a babát. 18 évesen szülnék, igaz, elég fiatal vagyok, de így gonolom. Szerintetek hogyan tudnám meggyőzni az anyukámat? ( Normális válaszokat szeretnék)

2013. jan. 25. 21:13
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Majd írjátok meg, hogy sikerült dönteni.
2013. jan. 26. 19:23
 12/12 A kérdező kommentje:
rendben, közönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek :)
2013. jan. 27. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!