Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mit csinálnátok a helyemben?

Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, és úgy alakult, hogy véletlenül teherbe estem. Nagyon szerelmes vagyok a páromba, és ő is belém, tényleg nagyon komolyan szeretjük egymást. Most vagyok a 9. hétben :)Nagyon félek, és nem tudom, mi fog történni velem. Édesanyám szeretné, ha elvetetném a gyerekünket. Nem az anyagi és családi háttér miatt, hanem azt mondja, h nem akarja ezzel elrontani a családunk életét. Én viszont nem szeretném az abortuszt, hiszen mégiscsak a saját gyerekem, nem szeretném megölni. Igaza van abban, hogy nagyon megváltozna így az életem, de elég érettnem érzem magam arra, hogy megszüljem a babát. 18 évesen szülnék, igaz, elég fiatal vagyok, de így gonolom. Szerintetek hogyan tudnám meggyőzni az anyukámat? ( Normális válaszokat szeretnék)

2013. jan. 25. 21:13
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igazából nem kell meggyőznöd, mert te döntesz.
2013. jan. 25. 21:14
 2/12 anonim ***** válasza:

ha maradi szüleid vannak, akkor sehogy se tudod meggyőzni őket, nekem is maradi szüleim vannak, de el sem tudnám képzelni, hogy mi lenne, ha teherbe esnék, míg nincs saját keresetem, anyám élettársa így is leku.váz, hogy még szűz vagyok...

ha el tudjátok tartani a gyereket, akkor tartsátok meg, de ha nem akkor inkább adjátok örökbe

2013. jan. 25. 21:24
 3/12 anonim ***** válasza:
Én is ilyen helyzetben voltam,csak nekem a párom akarta elvetetni.Ülj le anyukáddal,beszéld meg vele hogy te szeretnéd a babát.De ha nem enyhül meg,akkor is a te döntésed,mert senki nem kényszerít arra hogy elvetesd.
2013. jan. 25. 21:25
 4/12 anonim ***** válasza:

1.Esetleg közösen elmehetnétek egy ultrahang vizsgálatra. Egy dobogó szívű babácska lehet felébresztené benne a "nagymama szívet".

2.Ha iskolába jársz még, kérdezz rá, hogy mik a lehetőségeid, és anyukádnak mondd el, hogy így is tudod folytatni.

3.Az abortusznak vannak kockázatai is.(persze a szülésnek is) Erre is érdemes felhívni a figyelmét.

2013. jan. 25. 22:01
 5/12 anonim ***** válasza:
2013. jan. 25. 22:11
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én hasonló helyzetben voltam, igaz 20 évvel ezelőtt. Éppen befejeztem z iskolát , rá pár hónapra szülni mentem. Az én Édesanyám sem szerette volna, ha megtartom a babámat, de én nem akartam hallani az abortuszról. Nem volt egyszerű, sok nehézségen mentünk keresztül az akkori párommal, de megszületett a kislányom épen és egészségesen. Ma egy 20 éves hölgy és mellesleg van még 3 kistestvére. Életem során 1x gondoltam azt, hogy jó választás az abortusz. A mai napig átkozom azt a napot, amikor belementem. Ha becsúszna még egy baba, (teszünk azért ellene) Őt is megtartanám.

Biztosan jól fogsz dönteni! Üdv: egy 4 gyermekes Édesanya

2013. jan. 25. 22:43
 7/12 anonim ***** válasza:
90%

El kell gondolkodni mit ne tegyél!!

Tanulságos!!!

1.hét:

Anyu,még csak 8 mm-es vagyok,de

megvan az összes fontos szervem.

Imádom hallgatni a bársonyos hangodat.

Mindig amikor hallom, megmozdul az összes kicsi

csontom a picinke testemben. A szíved

dobogása számomra a leggyönyörűbb

melódia.

2.hét:

Anyu, ma megtanultam, hogyan kell

szopni a hüvelyk ujjacskámat, ha most

látnál biztosan azt mondanád, hogy

teljesen úgy nézek ki, mint egy kisbaba.

Olyan jó meleg van idebenn.

3.hét:

Tudod mi Anyu? Kislány vagyok.

Remélem örülsz neki. A te kislányod

vagyok. Én is mindig veled sírok, csak te

nem hallasz engem.

4.hét:

Anyu, már a hajam is elkezdett nőni,

csak kár hogy még olyan kicsi szálak, de azt

hiszem hasonlít a tiédre. És már tudom

mozgatni a kicsi fejecskémet, az

ujjacskáimat is, de a lábacskáimat és a

kezeimet is csak egy kicsit tudom

mozgatni, de erre még bőven van időm,

nem gondolod?

5.hét:

Anyu,te ma orvosnál voltál? Ő csak

hazudott neked mikor azt mondta, hogy

még nem vagyok baba. Anyu hiszen én a te

babád vagyok,és nagyon szeretlek.

És...Anyu???

Mit jelent az hogy elvetetés?

6.hét:

Anyu, én megint hallom az orvost,

miért olyan gonosz hozzád? Miért

merészkedett be a házacskámba? Anyu, ő

azt mondta hogy tű...mi az a tű?

Anyuuuuu! Ez nagyon éget, és nagyon fáj,

mondd már meg neki, hogy hagyja abba.

Anyu én nem akarok elmenni, nem akarok

tőled elmenni, mégis miért csinálja ezt?!

Kérlek Anyu, segíts, ez nagyon fáj!

Anyuuuu neee!!!

7.hét:

Anyu, jól vagyok...már az égben

vagyok, a Jézuska a karjaiban tart, nagyon

hiányzol nekem, vissza akarok hozzád

menni, még ha tudom is, hogy ez

lehetetlen. Már elmagyarázták nekem mit

jelent az, hogy elvetetés. Anyu, mondd

miért nem akartál engem? Hiszen én téged

mindennél jobban szeretlek. De te miért

nem szeretsz engem? Még ha ez is történt,

én akkor is a te kis angyalkád maradok

örökre, kérlek Anyu, már soha ne akarj

elveszíteni egy Angyalkát... :'( 

2013. jan. 25. 23:01
 8/12 anonim ***** válasza:
utolsó, ez ba.omság, hagyd dönteni a kérdezőt, mint ilyen hatásvadász versikéket írogass
2013. jan. 26. 09:00
 9/12 A kérdező kommentje:
közönöm a válaszokat, valahogy megpróbálom megbeszélni nayukámmal. jövő héten úgyis megyek vissza viszgálatokra sz orvoshoz.
2013. jan. 26. 10:29
 10/12 anonim ***** válasza:
Mire megszületik a kicsi nagykorú leszel, szóval anyukádék nem kényszeríthetnek abortuszra ha te nem szeretnéd. Ráadásul azt írod a párod támogat és az anyagi hátteretek is meg van. Anyának lenni meg csodás dolog, és baba mellett is tanulhatsz.
2013. jan. 26. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!