Mit csinálnátok?
Nagyon elkeserítő amit írtál,sajnálom.Én semmiképpen nem szülnék neki még egyet,mert akkor egyel több ok,ami hozzá láncolna.
Én a helyedben megpróbálnék vele egy tiszta pillanatában higgadtan leülni beszélni vele.Mond el neki mit érzel és hogy ez félelmet kelt benned; így pedig nem lehet egy családot összetartani egy asszonynak valamint megállni a helyét a családban,stb.Ha semmiképpen nem hajlik arra,hogy segítséget kérjen (mert ezek szerint ez KELL neki,egyedül nem képes rá,hogy leszokjon),akkor igen is állj a sarkadra; és ne magad miatt,hanem a gyermeked miatt elsősorban, és mondd meg neki,hogy elhagyod,ha nem hajlandó változni. Ne félj,mert nincs mitől.
És ismét hangsúlyozom, én semmi szín alatt nem vállalnék ilyen körülményekre még egy babát.
Remélem azért találtok ésszerű megoldást és rendeződik a helyzetetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!