Ti mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Másfél év próbálkozás után a nőgyógyim átadott egy kollégájához, mert ő nem "akart" bajlódni a meddőségi kivizsgálásokkal.A kollégához jártam vérvételre,átjárhatóságira,UH-ra,most van a 2.clostys hónapom.Ha terhes lennék,szerintetek ciki visszamenni az eredeti orvoshoz(nála született az első fiam,egyébként imádom)majd terhesség gondozásra?Nem bántom majd meg?2012. júl. 10. 23:02
1/4 anonim válasza:
hát én maradnék a 2. orvosnál.Ő segített mindent megtett h teherbe ess.Te meg visszamész a régihez.Szerintem hülyén veszi ki magát.De ezt neked kell tudnod!És ők egymás között tuti ki fogják beszélni.Ha kedves a 2. doki maradj nála.
2/4 anonim válasza:
A világ leganagyobb pofátlansága lenne részedről..A bajban az imádott orvos sehol nincs.Szép!Ez, hogy lepasszolt már megérne egy újságcikket is!Képzel magad a 2. orvos helyébe!Te mit szólnál hozzá, ha már a finishben azt mondaná neked, bocsi, de van szebb, gazdagabb, nem problémás kismama, inkább odamegyek?(ez csak példa volt, nehogy magadra vedd!)Ez az eset pont ilyen.Maradj szépen a 2-es orvosnál, hiszen ő ismeri, fogja ismerni a terhességedet, ő jár el, hogy neked az elején minden simán menjen, sokkal szívesebben fogja a szülést is levezetni, illetve , ha komplikáció lesz ne adja Isten?!Az1-es orvos majd passzol?Hogy problémás nem kell pfújj...A 2-es tuti nem!!!!Úgyhogy ennek fényében dönts!Én biztos nem mennék vissza az egyeskéhez!Azt is megkockáztatom, hogy az ilyennek még a felmondólevelet is a kezébe adnám, mert nincs kedve bajlódni....Ááááá..Gondolkozz már!Felháborító!
3/4 anonim válasza:
A kérdés, hogy tényleg csak nem akart bajlódni, vagy a másik jobban ért hozzá, s ezért javasolta. Ha az első, akkor kap#ja be.
Egyébként olyan orvoshoz kell járnod a terhességed alatt, akiben megbízol, ez fontos. Nem az, hogy ki mit gondol.
A te pénzed a te döntésed.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat! Egyetlen egy dolog miatt gondolkodom csak,hogy az első doki abban a kórházban vezet le szüléseket,ahol szeretném,hogy a 2.babám is szülessen (közleség miatt),viszont a 2.doki egy másik távolabbi budai kórházban.Egy magánrendelésen dolognak.
2012. júl. 11. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!