Ti mit csinálnátok a helyemben?
Menj másik dokihoz.
Egyébként Gratulálok!
Magadat ne kezeld, mert foggalmad sem lehet mi is az. Lehet gomba fertözés, de lehet csak a terheség miatt érzel valamit.
Ha húgyuti fertözés akkor igyál addig nagyon sokat, sokszor elég ha nnem engeded a holyagodat leállni így kitisztul pár nap alatt.
Ha viszketsz, lent akkor az inkább gomba. hüvelyböl folyhat ilyenkor sok folyás is, és fájhat is, mert növöget a méhed, nem biztos hogy fertözés.
Másik doki!!
Ha nem is SZTK,akkor másik magánorvos..Énis magánhoz járok,ha azt mondom h vészhelyzet van,akkor rögtön fogad..Hisz belőlünk él..
Gratulálok a babához :)
én megértelek,hogy ragaszkodsz a dokidhoz.Nekem is 10éve ugyanaz az orvosom nála is szültem.
Ettől függetlenül nem várnék rá ,mert a gyulladás vetélést is okozhat,ha nem tud jól beágyazódni.
Mindenképpen elmennék a helyedbe ma vagy holnap orvoshoz!
Szia!
Semmiképpen ne várj, mert jobban elterjedhet. Nem lehet saját magadat kezelni, főleg ha terhes vagy.
A nődokid gondolom dolgozik kórházban, én ott szoktam megkeresni, ha ilyen sürgős problémám van.
(10 hetesen ugyanez a szitu, felhívtam az asszisztenst, mondtam, h bent van-e a dokim a kórházban, csak recept kéne. Szabin volt, ezért adott időpontot még aznapra, rendes volt.)
Ha meg ez sem megy, muszáj elmenni másik orvoshoz, vagy sztk, vagy magán.
22hkm
Az orvosodat nem tudod a telefonhoz kérni?????
4 gyerkőc anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!