Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ti mit csinálnátok a helyemben?

Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés
Úgy néz ki, babát várok! 1 hete késik a menzeszem, tesztjeim pozitívak. Holnap akartam menni a dokimhoz, mivel tegnapra lett egy kis gyulladásom odalent, és szeretném kikezeltetni, nehogy ártson a babának. Csakhogy az aszisztens majd csak jövőhét keddre tud adni időpontot. Mondam neki, hogy rendkívüli a helyzet, és én holnap szeretnék menni, (kedden, szerdán van magánrendelése) de a nőci lerázott finoman, flegmán. Most mit csináljak? Menjek sztk-ba? Nagyon rossz tapasztalataim vannak róla. Vagy vegyek a patikába addig valami gyulladás csökkentőt?
2012. márc. 27. 13:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Menj másik dokihoz.

Egyébként Gratulálok!

2012. márc. 27. 13:11
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Magadat ne kezeld, mert foggalmad sem lehet mi is az. Lehet gomba fertözés, de lehet csak a terheség miatt érzel valamit.

Ha húgyuti fertözés akkor igyál addig nagyon sokat, sokszor elég ha nnem engeded a holyagodat leállni így kitisztul pár nap alatt.

Ha viszketsz, lent akkor az inkább gomba. hüvelyböl folyhat ilyenkor sok folyás is, és fájhat is, mert növöget a méhed, nem biztos hogy fertözés.

2012. márc. 27. 13:15
 3/13 anonim ***** válasza:

Másik doki!!

Ha nem is SZTK,akkor másik magánorvos..Énis magánhoz járok,ha azt mondom h vészhelyzet van,akkor rögtön fogad..Hisz belőlünk él..

Gratulálok a babához :)

2012. márc. 27. 13:17
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Másik dokihoz nem akarok járni, évek óta egy dokihoz járok, nála szültem a kisfiamat, nagyon megbízok benne. Neki napközben ki van kapcsolva a mobilja, nem tudom elérni, ezért hívtam az aszisztensét. Este megpróbálom elérni, és holnap mindenképp elmenni valahova. Nem hugyúti fertőzésem van, sajnos már nagyon sokszor volt olyanom, úgyhogy tudom, hogy az milyen, és valóban az 2 3 nap alatt a sok folyadéktól kitisztul. Ez gomba lehet, viszketek alul, egy kicsit a hüvelyem is. Annyira nem vészes, talán csak akkor, ha hozzáérek, mondjuk a wc-n ha kitörlöm magam. Előző terhességemnél sajnos gyakran előjött ilyenfajta gyulladás, akkor a dokim Gynex hüvely krémet írt ki, rendre helyre is jöttem tőle. De most mégsem merném használni a doki utasítása nélkül. Mégis csak egy nagyon korai terhességről van szó.
2012. márc. 27. 13:26
 5/13 anonim ***** válasza:

én megértelek,hogy ragaszkodsz a dokidhoz.Nekem is 10éve ugyanaz az orvosom nála is szültem.

Ettől függetlenül nem várnék rá ,mert a gyulladás vetélést is okozhat,ha nem tud jól beágyazódni.

Mindenképpen elmennék a helyedbe ma vagy holnap orvoshoz!

2012. márc. 27. 13:30
 6/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Semmiképpen ne várj, mert jobban elterjedhet. Nem lehet saját magadat kezelni, főleg ha terhes vagy.

A nődokid gondolom dolgozik kórházban, én ott szoktam megkeresni, ha ilyen sürgős problémám van.

(10 hetesen ugyanez a szitu, felhívtam az asszisztenst, mondtam, h bent van-e a dokim a kórházban, csak recept kéne. Szabin volt, ezért adott időpontot még aznapra, rendes volt.)

Ha meg ez sem megy, muszáj elmenni másik orvoshoz, vagy sztk, vagy magán.

22hkm

2012. márc. 27. 13:42
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ez terhességem alatt végig ezzel szenvedtem. Én mikor itt nálunk is egy hét volt az időpont megelégeltem és ügyeletre mentem. Ott azonnal elláttak és receptet is írtak. A baba miatt fontos lenne, hogy menj mert felszállhat a fertőzés és a babát veszélyezteti. Én nem várnék, hanem este ügyelet.
2012. márc. 27. 14:24
 8/13 anonim ***** válasza:

Az orvosodat nem tudod a telefonhoz kérni?????

4 gyerkőc anyukája

2012. márc. 27. 16:47
 9/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Tegnap voltam a dokimnál. Egész nap hívtam, nem értem el, aztán be mentem a klinikára ahol dolgozik, szerencsémre jött velem szembe, tudtam vele beszélni. Mondta, hogy rohan, de menjek most a magánrendelőjébe, nemsokára ő is jön. Időpont nélkül vártam rá, a többieknek mindnek volt időpontjuk, de rendes volt a doki, mert hamar behívott. Csak az aszisztens nő jegyezte meg flegmán, hogy ma is éjfélkor fog hazamenni, mert már megint borul minden így. Szóval behívott, megvizsgált, jó sokáig kereste a petezsákot, végül megtalálta. Egy pici kis foltocska, 8mmx7mm. Még szikhólyag sem volt benne, a petezsák széle egyenetlen, úgyhogy lehet, hogy méhen kívüli terhesség. Nem tudta pontosan megmondani, hogy hol van, mert a széklettől (így mondta) nem látta rendesen. A petezsák felett látott egy másik foltot, először azt mondta, hogy ketten vannak, de aztán kijavította magát, és azt mondta, hogy inkább cista. Szóval semmi jóval nem kecsegtetett. Bár én érzem, hogy megmarad a babám, és, hogy jó helyen van, csak még nagyon picike. A ciklusom 17. napján fogant, szóval elég soká. Ma vagyok 5hetes, és 2 napos terhes.Mikor mondtam a dokimnak, hogy mikor fogant, utána már mondta, hogy valószínűleg tényleg csak azért nincs még szikhólyag. A lenti viszketésem, fájdalmam, kiderült gomba, arra canestent kaptam. Április 11.-én kell visszamennem a dokimhoz, már alig várom, addig meg ehet a fene.:( Köszönöm, hogy írtatok, majd megírom 11.-én, hogy mi lett a végeredmény!
2012. márc. 29. 16:20
 10/13 anonim ***** válasza:
Szia! Örülök, hogy eljutottál a dokihoz. Remélem, hogy 11-én csupa jó dologgal dicsekedsz majd nekünk. A baba tényleg pici még, úgyhogy nem lesz semmi baj. Szorítok nektek:)
2012. márc. 29. 17:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!