Ti mit csinálnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Úgy néz ki, babát várok! 1 hete késik a menzeszem, tesztjeim pozitívak. Holnap akartam menni a dokimhoz, mivel tegnapra lett egy kis gyulladásom odalent, és szeretném kikezeltetni, nehogy ártson a babának. Csakhogy az aszisztens majd csak jövőhét keddre tud adni időpontot. Mondam neki, hogy rendkívüli a helyzet, és én holnap szeretnék menni, (kedden, szerdán van magánrendelése) de a nőci lerázott finoman, flegmán. Most mit csináljak? Menjek sztk-ba? Nagyon rossz tapasztalataim vannak róla. Vagy vegyek a patikába addig valami gyulladás csökkentőt?2012. márc. 27. 13:10
11/13 anonim válasza:
Első vagyok!
Örülök, hogy sikerült eljutnod a dokihoz és köszi, hogy leírtad ilyen részletesen mi volt, olyan jó volt olvasni, szinte beleképzelem magamat a helyedbe! :)
Biztosan minden rendben lesz!
Várom a további infókat majd!
12/13 anonim válasza:
Szia!
Jó, hogy mentél a doki után, látod, ő foglalkozott veled, míg az asszisztens viselkedése szóra sem méltó.
Nem akarok kötekedni, de biztosan a 17. napon fogant a kicsi? Mert én 4hetesen és 5 naposan mentem, tehát a ciklusom 33. napján, mondta is a dokim, hogy lehet semmit nem fog látni. De ugyanekkora méretű petezsákot és 1,8mmes embriócsomót látott. Nekem kb a 15-17 napon volt a fogantatás, utána nem voltunk együtt.
Biztosan minden rendben lesz! Nemsokára eltelik ez a pár nap és mehetsz megint megnézni!
22hkm
13/13 A kérdező kommentje:
Igen, biztos, hogy akkor fogant, mert ovuteszteltem. A ciklusom 16. napján egyforma erős volt a két csík az ovuteszten, aznap este együtt is voltunk a párommal. Másnap a 17. napomon, a teszt csík még erősebb volt, bár akkor aznap már nem szeretkeztünk, mert este nagyon fájt a petefészkemnél. Szerintem akkor este történt meg az ovuláció. Szóval apával csak egyszer voltunk együtt, előtte, utána napokig nem. Biztos, hogy akkor nap fogant a babám. Egy kicsit félek is, hogy emiatt nem tapadt meg rendesen, és nem marad meg. A ciklusom hossza, mindig 28-29 napos. Mikor a fiammal lettem terhes, akkor is ovuteszteltem, ő a ciklusom 13. napján fogant. Mióta megszültem, a peteérésem kitolódott ilyen sokára, viszont attól ugyan úgy mindig pontosan megjön. Tünetem nincs, még mindig nem vérzek szerencsére. 2-3 nap múlva csinálok egy terhességi tesztet, azon látni fogom, hogy halványodik e a csík, vagy ugyan olyan erős e lesz, mint legutóbb. Köszi a válaszokat, majd mindenképp leírom, hogy mi volt ápri 11.-én.
2012. márc. 30. 09:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!