Ti szivesen +csinálnátok a babát lagzi előtt 3-4 héttel? Félnétek, hogy nem jól ágyazódik be és elvetélnétek a sok tánctól? Nem tudom, hogy mit csináljak!
Ha ennyitöl elvetélsz akkor ott egy beteg, vagy kinem fejlett magzat van, amit amúgy is elvennének egy két hét múlva a vizsgálatok után.
vagy is nyugodtan teherbe eshetsz, föleg ez a korai szakaszban akkor vetélsz el ha valami gond van a magzattal vagy veled.
Barátnöm 12 hetesen ment férjhez 200 fös lagzijuk volt, még sem vetélt el, pedig végig táncolta, stresselte az egészet. Náluk is így volt, hogy abba hagyta a gyógyszert és a teste nem várta meg a lagzit, rögtön teherbe esett.
9 hetes terhes voltam mikor Maldív szigetekre utaztunk, akkor 1 éves lányunkkal. Egésznap strandoltunk, úsztam akár 1 órát is (mert ugye a vízalatti világ lenyügözö), és rohangáltam a kislányom után. 10 órás repülö út stb...
Szóval nem nem fogsz elvetélni, ha csak nincs más baj a háttérben.
Szia!
Mi már lagzi előtt 3 hónappal elkezdtünk próbálkozni. Az esküvőnket végig táncoltam, rohangáltam, intézkedtem. Alkoholt nem ittam, csak kb. 2 dl vörösbort. A nászúton, menszi előtt 3 nappal (lagzi után a 6. napon) halvány pozitívat teszteltem.
Nekem is az a véleményem, hogy tánctól, meg a sok esküvői izgalomtól nem megy el, csak ha amúgy is beteg.
A babó tudja mikor kell jönnie, hiába tervezzük.
Sok boldogságot kívánok és mielőbbi babát!
üdv, 32 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!