Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos baba és lagzi. Hogyan?

3 hónapos baba és lagzi. Hogyan?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőm férjhez megy, a férjem is jóban van a párjával. Így mindketten hivatalosak vagyunk, és én vagyok a tanú. A kicsink 3 hónapos. A lagzi tőlünk 50km-re lenne. De nem tudom, hogy mit tegyünk. Nem hiszem, hogy egy ekkora babának egy buliban lenne a helye, otthon hagyni nem szeretném (anyu vagy anyós vigyázna rá), és a barátnőm esküvőjén is szeretnék részt venni. Olyan hülye helyzet. Ti hogy döntenétek?
2012. máj. 8. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:

vidd magaddal a kicsit és anyukádat, babakocsit, cumisüvegben vizet, váltó ruhát, pokrócot...

anyukád majd sétál nagyokat a babával, etetésre odaadja neked, majd újra elmennek, esetleg egy csöndesebb sarokban leülnek :)

majd együtt korán leléptek, esetleg mehettek 2 autóval és akkor anyukád az esti etetés után hazaviszi, megfürdeti, eldajkálja és timég maradhattok 1-2 órát :)

2012. máj. 8. 21:45
 2/7 anonim ***** válasza:

50 km nem a világ, azt meg lehet tenni hamar.

Megoldások:

Kiveszel egy szobát és ott lesz a baba, meg esetleg egy nagymama aki vigyáz rá.

A ceremónia idejére valaki vigyáz rá, aztán hazamész hozzá.

Nekem a tesóm nősült meg, mikor a fiam 5 hónapos volt, de ez egy városon elül történt. A babát vittük magunkkal a vacsoráig, hazajöttünk baba etetés és fürdetés megoldva, majd anyósom vigyázott rá.

Férjem unokatestvére nősült, mikor 4 hónapos volt a pici, ez 150 km-re volt. Elmentünk az ünnepségre, és aztán jöttünk is haza.

Lefejt anyatejet kapott, nagymamával volt.

2012. máj. 8. 21:48
 3/7 anonim ***** válasza:

Mi voltunk, vittük a kicsit is, ő akkor 4 hónapos volt. A szertartás előtt félrevonulva megetettem, és utána a párom fogta a kezében, kb. a felénél megunta a baba és elkezdett sírni, a párom kiment vele.

A lagzin a kicsi kendőben rajtam volt az elején, el is aludt. Aztán amikor felébredt, akkor mindenki nézegette, kézbe vette, nagyon élvezte. :) Aztán amikor megéhezett, akkor elmentem egy helyiségbe megszoptatni (előre megbeszéltem a párocskával, hogy van-e rá lehetőség, hogy elvonuljunk). Élveztük, kb. 9-kor indultunk haza.

2012. máj. 8. 22:30
 4/7 anonim ***** válasza:

3 hónapos volt a fiam, mikor a mi esküvőnk volt :) A tanúm: a barátnőm akinek akkor a kisfia 10 hónapos volt.

A szertartás alatt apa tud vigyázni a picire, utána ott vagy vele. 1-2 óra múlva leléptek, ha rosszul tűri a baba a bulis részt.

2012. máj. 8. 23:30
 5/7 anonim ***** válasza:

Mi 2 hónapos babával mentünk a legjobb barátnőm esküvőjére és lagziba is!!!

Szuper volt, a babát megetettem szertartás előtt közvetlenül, aztán 3 óráűra rá a vacsi előtt, végigaludta a vacsit, aztán felébredt 3 óra múlva ismét aztán reggel 9 ig aludt egyhuzamban.

2012. máj. 8. 23:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Mi is voltunk hasonló korú kislányommal esküvőn, lagziban. Én őt hordozom, tehát nagyon könnyű dolgunk volt. Szopizott a ceremónia előtt, felkötöttem, aludt:). Nem volt szükség bébiszitterre vagy hasonló "utánfutóra":), minden ment szépen ahogy kell:D.
2012. máj. 9. 09:52
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi 280km-re voltunk "ottalvós" lagziban a 2,5hónapos babánkkal. Vittünk neki babakocsit, a szertartást és a vacsit átaludta (szerintem így zárta ki a sok embert és a zajt), ébredés után megetettem, kicsit még nézelődött, és 10-kor eljöttünk. Így ott is voltunk, de a baba sem lett teljesen összezavarva. 2 órával feküdt le később, mint szokott, reggel ugyanakkor ébredt, másnap délelőtt egy picit hosszabban aludt, de teljesen visszaállt a "rend". Szerintem nyugodtan menjetek el, látni fogod rajta, mikor elég, akkor viszont rögtön induljatok el. A barátnőd pedig hálás lesz, hogy elmentél.
2012. máj. 9. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!