Ti mit csinálnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék babát, de úgy érzem a férjem nem....illetve ha kérdezem, azt mondja igen, de egyébként egyre inkább azt érzem, nem. Mindig kitalál egy újabb kifogást, ha azt megoldjuk - jön a következő (nem biztonságos az autó, kicsi a lakás, kéne jobb fizetés....)Na kész. Én is felnőttem autó nélkül, nem ettől lesz egy gyerek boldog, igaz??Nem vagyok már annyira fiatal (30)és én Anya akarok lenni!2013. jan. 3. 08:13
1/1 anonim válasza:
Leültetném, megkérdezném szeretne-e babát, vagy sem!
Ha azt mondja majd...
Akkor azt mondanám vège, mert csak egyre öregebb leszel!
Én 30 vagyok, a másodikat várom, mondd a két gyermekem 3 év után jött össze!
Na most ha nektek sem meg egyik hónapr a másikra, akkor 34 leszel mire megszületik a pici!!!
Én ott hagynám ha nem szeretne még, keresnék mást, aki család centrikusabb.
Nagyon sok barátnőm van, akik szerettek volna babát, a pali nem akart, húztak még a kapcsolatot, majd a pali becsajozott, szétmentek...
Rá 1-2 hónapra a lánynak is lett új párja, majd 3-4 hónapon belül a baba is össze jőtt, és sokkal boldogabbak mint az előző kapcsolatban, mindd azt mondja miért nem lépett hamarabb,,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!