Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges, h még nem mutatja...

Lehetséges, h még nem mutatja ki a teszt?

Figyelt kérdés
A terhességi kalkulátorok szerint ( és sztem is:)) ha terhes vagyok, az 5. hétben lehetek. 17-én kellett volna megjönnie. Tegnap délután csináltam egy tesztet, de nem mutatott ki semmit. Tudom, reggel a legjobb tesztelni, de nem tudtam várni:) Lehetséges, h korai volt és a délutáni vizeletminta miatt még nem mutatta ki?

2013. jan. 24. 09:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Mikor kéne megjönnie? mennyi ideje késett, hány naposak a ciklusaid?
2013. jan. 24. 09:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem már kimutatta de nem vagyunk egyformák...sztem csinálj egyet a reggeliböl ha semmi probáld meg 2 nap mulva de ha akkor se akkor orvos!
2013. jan. 24. 09:40
 3/8 A kérdező kommentje:
Egy hete késik, általában pontosnan, max. 2 napot szokott késni. Már kértem dokihoz időpontot, de csak jövőhéten fogad. Lányomnál a 6. héten tudtam meg délutáni vizetelből.
2013. jan. 24. 09:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem ilyenkor már kimutatta, de ha neked az első terhességet is későn mutatta, akkor lehet, hogy ezt is. Tesztet csinálhatsz még, de lehet, hogy akkor nem fogja mutatni, csak később. Mindjárt itt a jövőhét, addig bírd ki!
2013. jan. 24. 09:46
 5/8 anonim ***** válasza:
Akkor lehet hogy lassabban termelődik a hcg. Előző terhességemnél 5 napra rá lett erős pozitív a teszt. Drukkolok hogy babuci legyen
2013. jan. 24. 09:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Egy hét utàn délutáni pisiből is pozitívnak kellene lennie, mégha később fogant is!
2013. jan. 24. 09:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Ennyi idő után már napközbeni vizeletből is ki kellett volna mutatnia. Vagy jóval később fogant, vagy pedig más miatt nem jött meg.
2013. jan. 24. 10:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia! Kedves kérdező, nem a kérdésedre válaszolok, hanem csatlakozok hozzád. Nekem is ilyen problémám van. 18-án kellett volna megjönni. Másnap (19-én du.) és hétfőn (21-én, három nap késés, reggeli teszt) negatív. De azóta sincs semmi.

Neked van tüneted?

2013. jan. 24. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!