Ha valaki a menstruacio elotti napokban termekenyul meg, azt mikor mutatja ki a teszt?
Ez érdekes dolog, nekem a ciklus végén foganhatott a babám, de a menses amikor kellett volna, már nem jött meg!
Halvány pozitív teszt.Elmentem orvoshoz, nem látott még semmit, csak vastag méhnyálkahártyát, mondta hogy krsőbb foganhatott, majd ott fog megtelepedni a baba!
Mindig 1,5 héttel kisebb a baba mint kéne!
Atya isten te nem tudod mi az a ciklus?
Hány éves vagy?
34
a valaszt azert nem ertem, mert ha a menstruacios ciklus vegen fogant a gyereke, es kb. egy honap mulva nem jott meg neki, akkor miert nem latta a doki a kisbabat....
ezert kavar ez a ciklus, te nem gondolod?
vagy eppen arrol lehet szo, hogy kozvetelenul azelott jott ossze a gyerek, mielott meg kellett volna jonnie.
tehat megsem 2 het mulva mutatja ki a teszt, hanem akar par nap mulva...
most mi van?
Mensi előtt pár nappal fogant a babája, és a mensije már nem jelentkezett. Erre ő elment dokihoz, akkor hogyan láthatta volna még a babát?
Ezen mit nem értesz?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!