KESIK! Teszteltem negativ. A derekam sokszor majd le szakad. LEHET MEG BABA?
Figyelt kérdés
Szeretnenk nagyon:-)2012. dec. 27. 20:55
1/5 anonim válasza:
mennyit késik? mikorra vártad? ált. pontos? mikor teszteltél?
2/5 A kérdező kommentje:
23.an kelett volna jonnie.. 10.ere volt irva a peteeresem de en akkor semmit nem ereztem 16.aval ellentetbe. megorultem a paromer szexre voltam ehees egesz nap es irto dogosnek ereztem magam ...pedig maskor....
Alltalaban pontos az elmult 2 honapban picit korabban jott meg de kesni sosem kesett meg csak egy eve amikor teherbe estem de sajnos gondok leptek fel ees meg kellettt szakitani :-(:-(
Ma teszteltem -. Arra gondoltam ha vasarnap reggel nem jon meg ujra tesztelek
2012. dec. 27. 21:09
3/5 anonim válasza:
és mikor volt az ominózus együttlét?:) egyébként szerintem simán lehet baba, a neg. teszt ellenére is!
4/5 A kérdező kommentje:
15.etol egeszen mostanaig 2-3 naponta voltunk egyutt:-) jaaaaj nagyon remelem :-):-)es a derekfajas szerinted normalis???a huvelyembol pedig ilyen vizes folyas jon... remelem minden rendben
2012. dec. 27. 21:24
5/5 anonim válasza:
Ha 6 nappal később volt ovud, akkor 6 nappal később is kell megjönnie. Hőt nem mérsz? Ha 23-án kellett volna, akkor ahhoz 6 nap még, az holnap esedékes. De ez mind attól függ, mikor volt ovud! Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!