6 hete késik, de negatívakat tesztelek. Utolós teszt tegnap volt. Lehet, hogy baba van, csak nem mutatja ki a teszt?
Sziasztok!
Hasonló kérdésem lenne.
Kb. dec.31-én, 5-6 napja kellett volna megjönnie, de késik.
Csináltam két tesztet - legutóbb pénteken (tegnap) - mind negatív. Ma délelőtt volt némi vérzésem, ill. időnként van is, de inkább csak "törlésnél" veszem észre, nem igazi menzesz. A testhőmérsékletem emelkedett az utóbbi napokban (37 körül van) és mellfájás is van jó pár napja. Van szédülés és hányinger is, de már az is lehet, h csak beképzelem. :)
Elvileg dec.22én voltunk együtt a férjemmel.
Ha terhes lennék, nem kéne a tesztnek ilyenkor már pozitívnak lennie? Legalább egynek!!?? Érdemes még tesztelnem?
Orvoshoz majd csak két hét múlva tudok menni (akkorra van időpontom) és ez a bizonytalanság a legrosszabb. :S
Mi nagyon örülnénk ha terhes lennék...de nem akarjuk beleélni magunkat....
Köszi előre is!
Kedves Válaszadó!
Sajna egyre kisebb esélyt látok már a babára.:(
Ma reggel (reggeli vizeletből) két tesztet csináltam, mindkettő negatív és a vérzésem is kicsit erősebb. Nem tudom mikor volt ovum, igazából decemberben döntöttük csak el, h akkor baby! :) És egyáltalán nem nézegettem,mikor lenne a legesélyesebb időpont.
Azt hiszem most beszállok én is azok közé, akik tudatosan készülnek a babára és ha most még nem is, talán legközelebb már tényleg pozitív lesz ez a teszt!
Remélem nekem nem kell olyan sokat várnom rá, mint sok nőnek :(! Amúgy a testhőmet se mértem rendszeresen, csak a fejfájás miatt néztem meg és meglepett a 37 fok. Általában nagyon alacsony a testhőm.( Jelenleg 36,7)
(Most már csak az a kérdés, ezek után melyik napot kéne tekintenem a menzesz első napjának, hogy számíthatom ki a legmegfelelőbb időpontot az együttlétre? de ezt talán egy új kérdésben kéne feltennem!:S)
De köszönöm a választ!!! :)
Egy reménykedő, kezdő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!