Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódást követően kb hány...

Beágyazódást követően kb hány nap múlva mutatja ki a teszt a babát?

Figyelt kérdés

ciklusaim 40-41 naposak napra pontosan.

Kb 2 hét múlva kellene megjönnie...

előző héten pént szombaton valami nyákos (kicsit mint a hajszálér)picit véres majd nagyon minimálisan barnás éppen hogy csak látni lehetett mikor megtöröltem magam volt...

Ma csináltam tesztet negatív lett....

Néha érzem a méhem,és olykor olykor érzékeny és mintha nagyobb is lenne a mellem...

Kb mikortól mutatja a teszt ha mégis terhes vagyok??

Azt szokták mondani hogy megjövetel elött 2-3 nappal már kimutatja..de 40-41es ciklusnál is így van??

Köszi

2013. jan. 9. 10:23
 1/3 anonim ***** válasza:

minden ciklusnál így van, érdemes minél "közelebb" kerülni az esedékes menstruáció napjáig, és akkor tesztelni, reggeli "mintából"

ha két hét múlva esedékes, akkor szerintem teljesen OK, hogy a tesztek negatívak

2013. jan. 9. 10:33
 2/3 anonim ***** válasza:
42%

Ha két hét múlva kell megjönnie,akkor most lehet az ovud! -14 napot számolj le a 40-ből,mert akkor van az ovu! A barnázás,és a nyák is ezt mutatja!

Nekem mindig tiszta tojásfhérjés nyákom volt ovu előtt,majd másnap megemelkedett a hőm! Az én ciklusaim 27-31 naposak,szóval nekem a 13-17. napig voltak az ovujaim,minden hónapban máskor! Elég nehéz volt követnem,de elkezdtem hőmérőzni,és 3 hónap alatt tudtam,hogy egyik nap nyúlós nyák,következő nap pedig ovu,hő fent,kiszabadult a petesejt!

Szerintem ne tesztelj feleslegesen,én egy csomót spóroltam rajta! Csütörtökre vártam,hétfőn teszteltem először,és pozi lett! Ha ennyire görcsölsz rajta,az nem jó! :(

Szerintem ha a 42. napon nem jön meg,akkor a 43. napon reggeli első pisiből tesztelj! Hidd el,megéri várni! :)

2013. jan. 9. 10:35
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm nektek a hozzászólásokat!

akkor még várok türelmesen :-)

Köszi

2013. jan. 9. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!