Beágyazódást követően kb hány nap múlva mutatja ki a teszt a babát?
ciklusaim 40-41 naposak napra pontosan.
Kb 2 hét múlva kellene megjönnie...
előző héten pént szombaton valami nyákos (kicsit mint a hajszálér)picit véres majd nagyon minimálisan barnás éppen hogy csak látni lehetett mikor megtöröltem magam volt...
Ma csináltam tesztet negatív lett....
Néha érzem a méhem,és olykor olykor érzékeny és mintha nagyobb is lenne a mellem...
Kb mikortól mutatja a teszt ha mégis terhes vagyok??
Azt szokták mondani hogy megjövetel elött 2-3 nappal már kimutatja..de 40-41es ciklusnál is így van??
Köszi
minden ciklusnál így van, érdemes minél "közelebb" kerülni az esedékes menstruáció napjáig, és akkor tesztelni, reggeli "mintából"
ha két hét múlva esedékes, akkor szerintem teljesen OK, hogy a tesztek negatívak
Ha két hét múlva kell megjönnie,akkor most lehet az ovud! -14 napot számolj le a 40-ből,mert akkor van az ovu! A barnázás,és a nyák is ezt mutatja!
Nekem mindig tiszta tojásfhérjés nyákom volt ovu előtt,majd másnap megemelkedett a hőm! Az én ciklusaim 27-31 naposak,szóval nekem a 13-17. napig voltak az ovujaim,minden hónapban máskor! Elég nehéz volt követnem,de elkezdtem hőmérőzni,és 3 hónap alatt tudtam,hogy egyik nap nyúlós nyák,következő nap pedig ovu,hő fent,kiszabadult a petesejt!
Szerintem ne tesztelj feleslegesen,én egy csomót spóroltam rajta! Csütörtökre vártam,hétfőn teszteltem először,és pozi lett! Ha ennyire görcsölsz rajta,az nem jó! :(
Szerintem ha a 42. napon nem jön meg,akkor a 43. napon reggeli első pisiből tesztelj! Hidd el,megéri várni! :)
Köszönöm nektek a hozzászólásokat!
akkor még várok türelmesen :-)
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!