Ha április 21-én éreztem a beágyazódást (14-én volt peteérésem, akkor azt már kimutatja a terhességi teszt? Egyébként 30-án kéne megjönnie a mensinek.
Görbéd van? Én 1-re nem várom. És itt a görbém. Ma reggel negát teszteltem Medi-Lab-bal. Nem tudom, hogy mit higyjek. Cici érzékenység, mellbimbó viszketés, krémes folyás.
Görbém:
Köszönöm szépen.
Gabrielt vettem, és a harmadik pisiből csináltam meg. Azt írja, hogy a 3. nap után kimutatja a nap bármely szakában.
A hőm az egekben, úgy érzem, hogy lángol a fejem. Sűrűn járok pisilni, és ami aztán tényleg fura, hogy a hétvégén vettem észre, hogy a mellemből is szivárog valami.
A görbéd alapján szerintem van remény. Nekem is van krémes folyásom. Nem sok, de azért nyomot hagy.
Szerintetek mitől lehet ez a mellszivárgás?
A prolaktin szintet szokták összefüggésbe hozni a mellből fakadó tejszerű savóval, ha valakinek magas a prolaktin szintje.
Nem pozitív dolog babatervezéskor.
Köszi a választ.
És a magas prolektin szint okozhat ilyen tüneteket, amiket fentebb írtam? Pl. a magas hőt, stb.?
Gyógyszeresen lehet ezt kezelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!