Hány nap után mutatja ki a teszt a terhességet? (lent)
Figyelt kérdés
Egy hónapja rendszeresen szedem a fogamzásgátlót, be is tartottuk a tilalmi időt. De mégis furcsán érzem magam. Igaz nem ide tartozik de megkérdezem még, hogy egy anyuka akinek nincs egy éves munka viszonya milyen juttatásokat kap terhesség/szülés esetén. Értelmes válaszokat kérek, nem kell kioktatni. Köszönöm2013. jan. 11. 14:18
1/2 anonim válasza:
Családi pótlék, Gyes és az egyszeri anyasági (ez csak ha megjelensz terhesgondozáson 4x).
Ennyi. Ebből nem lehet megélni :S
A teszt: A nemvárt napja után 2 nappal teszteltem, nekem még akkoris halovány volt. Változó van akinek a nemvárt előtt is kimutatja, de sztem a két napot utána várd ki és reggeli első pisiből csináld!
2/2 anonim válasza:
Kedves Brigi!
A terhességi teszt átlagosan 14-15 nap után már kimutathatja az együttlét után a terhességet, de az együttlétet követően csak 22 nap múlva ad biztos eredményt. Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!