Szombatra nem várom.Ma elmentem a patikába...Csak egy érzés ami napok óta kerülget,semmi tünet stb.Jól látom az eredményt,Ti is látjátok? Mit gondoltok?Egyáltalán nem korai még? Csatolom...
Szia! Ha jól látom ez egy medilab terhes teszt. Remélem, hogy tényleg össze jött a baba, de én egy évig teszteltem ugyan ezt az eredményt, minden hónapban mensi előtt egy-két nappal, ( türelmetlen tipus vagyok ) és soha nem voltam babás, :( annak ellenére, hogy halványan ott volt az a bizonyos második csík is. :(:(:( Tehát még egyenlőre ne éld bele magad, de szívből kívánom, hogy ott dobogjon egy kis élet a szíved alatt! :)
2009. aug. 31. 13:44
3/12 anonim válasza:
valami kialakulóban van,én is látom a 2. halvány vonalkát!
De még ne nagyon éld bele magad,nehogy csalódj!
Azért szorítok ám nagyon!
Nekem is olyan megérzésem szerűm van,én vasárnapra nem várom. Ha akkor nem jön tesztelek!
2009. aug. 31. 13:48
4/12 anonim válasza:
Szerintem két csík!Gratulálok!
2009. aug. 31. 13:49
5/12 anonim válasza:
pár nap múlva csinálj egy másikat is,hátha sokkal erősebb lesz!
Várjuk madj a fotóját!
2009. aug. 31. 13:54
6/12 anonim válasza:
Ez már tuti jelez valamit! Én eddig még sajnos semmit nem láttam enyémeken, de ezen van valami!!!! :) Sok sikert!
2009. aug. 31. 14:59
7/12 anonim válasza:
Szerintem hihetsz a szemednek!!! :-)
Gratulálok. Sok egészséget nektek !!! B22
2009. aug. 31. 15:31
8/12 anonim válasza:
Halványan, de ott a 2. csík :) tesztelj 2-3 nap múlva még egyet, és majd nekünk is mutasd meg!:)
2009. aug. 31. 15:31
9/12 anonim válasza:
Szia! GRATULÁLOK! Igaz nem vagyok doki, de vak sem! Halványka, de csak csík:-))
Én is szeretnék már ilyet látni magamnak.7-ére nem várom. Számolgattam, beleéltem magam, beképzeltem már mindent, de még nem merek tesztelni, mert mindenhol azt olvasom, hogy még korai, de most megint gondolok rá, mivel pár nap választ el tőled, s nálad igen is látom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!