Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gravida vagy Elevit? Melyik a...

Gravida vagy Elevit? Melyik a jobb? Ki melyiket szedi?

Figyelt kérdés
Még nincs baba , csak próbálkozunk .
2013. jan. 21. 23:11
1 2
 11/14 Lues ***** válasza:
Adhatunk tanácsot, de a végső döntést neked kell meghoznod! Én személy szerint Elevittel kezdtem a doki ajánlására, de csak 3 napig tudtam szedni, mert a gyomrom nem bírta. Émelyegtem, ment a hasam és bocsi, de állandóan csak pukiztam. Utána váltottam Gravidára, ami nekem idáig bevált. De tényleg csak 30 darabos kiszereléssel kezdj! Sose lehet tudni! :D
2013. jan. 22. 10:27
 12/14 A kérdező kommentje:

Még nem indultam el a patikába , gondoltam előtte felnézek hátha vannak új hozzászólások .

Ez a jódos dolog megfogott , szóval Gravida . Meg írtátok is hogy magyar termék szóval megvan amit megakartam tudni. :)

Köszi csajok !

2013. jan. 22. 11:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Szívesen!Szerintem jól döntöttél:-)Bár az igaz, hogy neked kell majd kitapasztalnod, hogy jó-e, ezért vegyél 30 szemeset, az a legkisebb kiszerelés!Sok sikert a babához, te is szoríts nekem!És még egy jó tanács, ha te már szeded ezt a vitamint, adj a párodnak is legalább E-vitamint és B-vitamin komplexet, mert nekik is fontos, az egészséges spermákhoz. Ha van rá lehetőséged, vegyél neki is egy-egy dobozzal!"VITAMIN E BIOEXTRA 400 mg lágy kapszula 1.197 Ft a 30 szemes és VITAMIN B komplex BIOEXTRA lágy kapszula 100 szemes 963 Ft.
2013. jan. 22. 11:36
 14/14 A kérdező kommentje:

Persze hogy szorítok neked is !

A párom gyógynövényes teákat iszik (csalán , diólevél) De majd mondom neki is ezeket a vitaminokat . Szió .

2013. jan. 22. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!