Gravida vagy Elevit? Melyik a jobb? Ki melyiket szedi?
Figyelt kérdés
Még nincs baba , csak próbálkozunk .2013. jan. 21. 23:11
1/14 anonim válasza:
Szedtem mindkettőt, pontosabban mondva nem szedtem mindkettőt :), mert elég trehányul álltam a dologhoz. Nem hiszem, hogy nagy különbség lenne köztük. A folsav a lényeg az elején, a többi meg változatos táplálkozással úgyis bejut, a baba elveszi amire szüksége van.
2/14 anonim válasza:
Én az elevitel indultam aztán jöt a hányás és egyböl kiis jött, a gravida ugyszintén! A femibion maradt meg bennem! azóta is azt szedem pedig majdnem 100 elevit és 30 gravida maradt meg, de egyenlöre inkább nem kísérletezem majd ha meglesz a pici akor beszedem öket!
Amugy sztem. tök mind1 melyiket, itt is megfognak oszlani a vélemények. Én csak anyit mondanék magamból kiindulva h ne vegyél nagy kiszerelést :-)
36hkm
3/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszaitokat , jó is hogy mondod nem veszek egyből nagy kiszerelést !
2013. jan. 21. 23:35
4/14 anonim válasza:
Gravidát szedtem majd' 4 évig,de a többi is nagyjából ugyan az,már ami az összetételt illeti.
5/14 A kérdező kommentje:
Ok,köszi neked is .
Akkor szerintem ár szerint fogok egyenlőre dönteni .
2013. jan. 21. 23:51
6/14 anonim válasza:
A Gravidában van jód az Elevitben nincs,és azt hiszem drágább is!
Én Gravidát szedtem,és semmi bajom nem volt tőle.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszi neked is a választ , valamiért az Elevithez húz a szívem most olvasgatok a neten ...és szerintem úgy is döntök reggelre hogy azt fogok venni .
2013. jan. 22. 00:09
8/14 anonim válasza:
Én Gravidát vettem, 30 szemes 2.500. Ft volt. Ahogy írta az egyik válaszoló a Gravidában van jód, ami az Elevitben nincs és ha utána olvasol a magyar lakosság elég nagy %-a szenved jódhiányban...a Gravidát kifejezetten a magyar kismamák igényeihez fejlesztették ki. Én sem tudtam amúgy dönteni, a nőgyógyászom ajánlotta a Gravidát, én még a felkészülés idejében vagyok, előtte is jó szedni már vagy 3 hónappal!Remélem segítettem.
9/14 anonim válasza:
A Gravida magyar termék... Talán ez jelent valamit.
10/14 anonim válasza:
Én az Elevitet szedem most is, az előző terhességemnél is azt szedtem. Sosem volt semmi bajom tőle, egy rosszul létem sem volt egyik terhességnél sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!