Segítséég! Terhes lennék?
Június 16-án lefeküdtem a barátommal és nem védekeztünk.. vagyis megszakítással... és utána megbántam, hogy belementem, hogy így szeretkezzünk és vettem egy 72 órásat. De azt meg már nagyon az utolsó órákban vettem be, sőt lehet ki is csúsztam a 72 órából. Viszont a menstruációm azóta már 2x is megjött. De én ezek után se nyugodtam meg és vettem egy tesztet. A teszt alapján nem vagyok terhes. De nagyon félek, hogy mégis mert sok ilyenről hallani, hogy megjön és mégis lesz baba, vagy, hogy a teszt nem pontos... nagyon félek! Mostanában a közérzetem se olyan jó, és gyakran fáj a hasam, és komolyan mintha a hasam is nőtt volna. Ha mégis becsúszott a baba, akkor meddig tudok elmenni abortuszra? Úristen! Belehalok, ha erre kerülne sor.:( Vagy más megoldás nincs az abortuszon kívül?
Kérlek segítsetek, és ne írjatok bántó válaszokat! Tanultam mostmár a hibámból és többet nem fogok így "védekezni".
:(
Jaj.. én is hasonló cipőben járok.. mármint én is beképzelem(remélem)..Mi védekezdtünk csak elszakadt.. Mondjuk én lehet súlyosabb eset vagyok mert 3 doki után.. és (a tabi utánival együtt) 3 menstruáció után még mindig vásárolgatom a teszteket. Mondjuk én azt már kezdem elhinni h a tabis esetből nem lehetett semmi.. de már konkrétan azon gondolkozom h lehet petting után egyszer elfelejtettem kezetmosni és amikor wc-n megtöröltem akkor felmászott valaki.. ÁÁ.. na mind1.. remélem mind2őnk ügye megoldódik.. Én most úgy döntöttem hogy tesztelek egyet reggel.. aztán megvárom a menstruációm napját amikor ha megjön ha nem teszt.. és amikor vége lesz akkor elmegyek egy uh-ás dokihoz.
Najó most hogy leirtam a örténetem ami téged annyira nem is érdekelt, akkor én is csak azt tudom mondani, hogy menjél dokihoz. Lehetőleg olyanhoz akinél uh is van.. Ja és még azt akartam.., hogy ha megjött a tabi bevétele utáni 1 hétben akkor az hatott.. akármikor is vetted be.. és ha hatott akkor elvileg nincs baj..
Remélem azért tudtam segiteni.. amjd irdd meg hogy mi lett veled.. szurkolok.. meg magamnak is :)
Utolsó!:) Én is nagyon szurkolok Neked, meg magamnak is!
Mikor bevettem a tabit rá egy pár napra meg is jött! Szóval azt mondod, hogy akkor biztosan hatott?! Nagyooon remélem...:$
Puszi, majd írok, hogy mi lett velem! És érdekel, hogy Te mire jutottál:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!