Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítséég! Terhes lennék?
Június 16-án lefeküdtem a barátommal és nem védekeztünk.. vagyis megszakítással... és utána megbántam, hogy belementem, hogy így szeretkezzünk és vettem egy 72 órásat. De azt meg már nagyon az utolsó órákban vettem be, sőt lehet ki is csúsztam a 72 órából. Viszont a menstruációm azóta már 2x is megjött. De én ezek után se nyugodtam meg és vettem egy tesztet. A teszt alapján nem vagyok terhes. De nagyon félek, hogy mégis mert sok ilyenről hallani, hogy megjön és mégis lesz baba, vagy, hogy a teszt nem pontos... nagyon félek! Mostanában a közérzetem se olyan jó, és gyakran fáj a hasam, és komolyan mintha a hasam is nőtt volna. Ha mégis becsúszott a baba, akkor meddig tudok elmenni abortuszra? Úristen! Belehalok, ha erre kerülne sor.:( Vagy más megoldás nincs az abortuszon kívül?
Kérlek segítsetek, és ne írjatok bántó válaszokat! Tanultam mostmár a hibámból és többet nem fogok így "védekezni".
:(
Hát megállapítani 1000 %-al nem lehet, de a leírtak alapján szerintem nem vagy bajban!
Ne parázz,megszakított volt+bevettél gyógyszert+nem mutatta ki a teszt! Szerintem a haspuffadásod is pszichés ill, a hormonkészítmény hatása.
nem vagy terhes, nyugodj meg.
de kellett neked ez a kis stressz, hogy megtanuld, hogy nem szabad megszakításssal szeretkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!