Második babádat mikor mutatta ki a teszt, az elsőhöz képest?
Figyelt kérdés
Kb. ugyanakkor, korábban, vagy később?2013. jan. 18. 09:05
1/3 anonim válasza:
Vezettem mindkét terhesség elött hőgörbét ott már sejthető volt hogy útban van a kisbaba. nem várt vérzés napján ill az elött egy nappal teszteltem . nem mutatta ki korábban.
szv. a többedik terhesség nem jelenti hogy elöbb termelődik több v. ugyanannyi HCG .
2/3 anonim válasza:
Nekem szinte ugyan akkor. Az elsőt mensi előtt 5 nappal reggeli vizeletből halványan és most a másodikat mensi előtt 2 nappal délutáni vizeletből erősen.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
Akkor hátha nincs baba!:) A fiamat nekem is nagyon korán, nemvárt előtt 5 nappal mutatta! Most 3 napon van még és a tegnapi nega!
Kicsit későbbre terveztük a tesót!:)
2013. jan. 19. 04:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!