Fennállhat-e terhesség?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az előbb is feltettem a kérdést, de úgy tűnik, elveszett az éterben...
Tehát, január 3-tól január 8-ig menstruáltam utoljára, előtte november 14-től számított 6 napig. Elég össze-vissza jön meg sajnos. Mielőtt megjött volna csináltam egy tesztet, de sajnos pontosan nem emlékszem melyik nap! Akkor negatív lett. Most viszont 3 napja rosszulléteim vannak, hányinger, szédülés, ájulás-érzet. A kérdésem az lenne, lehetek-e terhes, ha meg is jött, illetve kb. 2,5 hete még negatívat mutatott a teszt? Jelentkezhetnek már a tünetek?
Hétfőre kaptam időpontot nőgyógyászhoz, tesztet addig már nem akarok csinálni, de kíváncsi vagyok a véleményetekre! :)
Előre is köszönöm!
2013. jan. 16. 19:01
1/3 anonim válasza:
Talán inkább újból tesztelni kéne, mert ha ezeket a tüneteket terhesség okozza, akkor már pozitívat mutat.
2/3 anonim válasza:
Hányinger, szédülés, stb., a terhesség ennyire korai szakaszában nem valószínű. Hétfőig valóban nem érdmemes tesztet csinálni, úgysem változtat semmin. Viszont egy lapos kivizsgálás rád fér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!