Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesség fennállhat?
Figyelt kérdés
Két hete voltunk eggyütt a barátommal.Nem élvezett belém de .....,lényeg,hogy vettem egy terhességi gyorstesztet,ami negativ eredményt mutatott.A gond az lenne,hogy a mellei keményebbnek érzem fájnak oldalt,,mondjuk eszem is többet mint eddig,látható hogy ilyen kevés idõ alatt már tettem föl.Kérdésem annyi lenne,hogy a teszt mutathatott biztos eredményt?Vagy vásárolhatom a babakelengyét?2012. dec. 27. 07:11
1/8 anonim válasza:
A melled valószínű csak azért keményebb, mert hamarosan meg fog jönni. Nekem is ilyen. Volt amikor 3 héttel előtte keményebb volt már, szóval ne ijedj meg akkor sem, ha még egy darabig nem jön meg. Azért a biztonság kedvéért én vennék még egy tesztet.
2/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm,ment a pacsika zöldben!:))
2012. dec. 27. 07:24
3/8 BubisBublek860 válasza:
NEM vagy terhes. De tesztet azért csinálj. Védekeztetek amugy?
4/8 A kérdező kommentje:
Megszakítással.Neked is köszi szépen.:)
2012. dec. 27. 09:12
6/8 A kérdező kommentje:
Tegnapelõtt és 2- ától 6- ig volt mensi,és 9- én voltunk eggyütt.
2012. dec. 27. 10:02
7/8 anonim válasza:
Akkor nem vagy terhes. De lehet máskor nem lesz szerencséd. Védekezni kellene NORMÁLISAN, ha nem akarsz gyereket. Mert ebből a "majd kihúzom időben" dologból előbb-utóbb gyerek lesz.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi nagyon:),persze legközelebb elõvigyázatos leszek.
2012. dec. 27. 11:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!