Így is fel tudtak jutni a "srácok"?
Légyszíves azt is írd meg nekünk, pontosan milyen márkájú óvszert használtatok. Így biztos, hogy olyan márkájút nem veszek soha a büdös életben...
Egyébként nem ártana egy teszt.
Ha pedig kiderül, hogy terhes vagy, TARTSD MEG!!
Aki megöli a magzatát, egy szörnyeteg!
Igen! Tartsd meg! Szüld ki erre nyamvadt világra, hátha nem tudod eltartani, de legalább élhet nyomorúságosan, éhezve, vagy egy intézetben ahol az erősebbek terrorizálhatják.
Ha az abortusz gyilkosság, a szopás kannibalizmus?
Ilyen bolond válaszokat... :) Mi a jó ebben , leminősítitek magatokat...mindegy, a ti bajotok!
Figyi, kb (nem pont ilyen) de hasonló helyzetben vagyok, nem tudom mikor kell megjönnie.
Szerintem is várd meg a eredeti napjához számolt esetleges havit, ha semmi tesztelj!
Szorítok, hogy ne legyen probléma!
A 4. válaszoló vagyok. Üzenem az 5.-nek meg azoknak, akik lepontoztak:
Jobb, ha tudjátok, hogy az élet, főleg egy gyerek élete, szent, és mindennél többet ér! Iszonyú nagy aljasság kivégezni egy pár hónapos magzatot, mert nem tud ez ellen még védekezni sem! Ez brutális embertelenség! Ha megszülettek volna a megölt embriók, bármi lehetett volna belőlük, tudós, orvos, vagy zseniális művész, akárki! De több millió gonosz nőszemély még annyit sem hagyott a saját testében lévő EMBERI LÉNYNEK, hogy egyáltalán megláthassa a napot! De ugyanígy gonosztevők az orvosok is, akik az abortuszt végrehajtják, meg a politikusok is, akik engedélyezik, meg a férfiak, akik erre rábeszélték a barátnőjüket!
Ami pedig az éhezést meg ezeket a dolgokat illeti, az nem kifogás! Az ÉLEThez joga kéne legyen mindenkinek! Különben is, egy gyerek egy olyan családban is boldog lehet, ahol nincs sok pénz, de van szeretet!
Ha pedig legvégső esetben mégis intézetbe kell adni, ott sem olyan horrorba illőek a körülmények, mint néhányan gondolják.
"Kedves" abortuszt támogatók! Legyetek tisztában azzal, hogy én mélységesen megvetlek és utállak benneteket. Legvégül pedig annyit, hogy nem fogok több provokáló üzenetetekre válaszolni vagy vitába bocsátkozni veletek. Nem vagyok hajlandó a szintetekre süllyedni, ilyen egyszerű az egész.
A kérdezőnek pedig annyit tanácsolok, hogy még véletlenül se hallgass az ilyenekre! Én is szurkolok azért, hogy ne légy terhes, ha nem akarsz az lenni, de ha mégis becsúszott, akkor eszedbe ne jusson megölni, mindenképp hozd világra. Nem hiszem a kérdésfeltevés alapján, hogy annyira rossz körülmények közt éltek, hogy ne tudnátok egy gyereket eltartani. Szóval csak ügyesen! Szurkolok!
Az utolsónak.
Nem olyan horror a körülmény? Ismersz te olyat aki ott nevelkedett? Én 2 leányzót. Mind 2 prosti lett. Egyiknek 3 gyereke született. 2 az apjánál, 1 a nagyannyánál lakik. Mert a gyámügyesek elvették.
Lehet belőle politikus, orvos stb?
Akik szegényes családi körülmények (ha egyáltalán casládi) nőnek fel, azoknak nem igen szokott megadatni a főiskola/egyetem.
Ha megcsinálják szülje ki? Ezt mondod akkor is ha valakit megerőszakolnak?
Nézzük afriát (lehet nem az, de négerlakta) Rengeteg erőszak, gumira nem telik nekik. Rengeteg gyerek, legtöbbük a 6 éves kort sem élik meg. Miért??? Mert éhen/szomjan halnak, ha csak nem viszi el őket elöbb az AIDS.
Tényleg tök jó. Szüljön mindenki...
"Nem vagyok hajlandó a szintetekre süllyedni, ilyen egyszerű az egész." süllyedni? Emelkedned kéne. Körbe kéne nézni hol élsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!