Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3. napi teljes hormonlabornál...

3. napi teljes hormonlabornál gond ha nem tudták megcsinálni a terheléses cukorvizsgálatot?

Figyelt kérdés

7,4 lett az éhgyomri cukor,és itt nálunk 7 felett nem terhelnek.

Majd akkor megyek dokihoz ha megvannak az eredmények,ennek hiányában is lesznek értékelhető adatok?

(2 missed ab-om,és 1 spontán vetélésem volt,azért is a kivizsgálás)

2012. dec. 29. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát ez már adat, mivel 7 fölött azért nem csinálnak terhelést, mert ez már önmagában túl magas, szóval annak már értelme sem lenne, csak rosszul lennél. Magyarul magas a cukrod. :( De nézd a jobbik oldalát: valószínűleg kiderült, hogy mi a baj! :) (Legalábbis reméljük, csak ez volt, azért van rá esély, hogy valóban csak e miatt voltak a gondok.) Szóval most majd beállítják a cukrodat, és lehet újra babád, aki már meg fog maradni! Én biztos vagyok benne! :)
2012. dec. 29. 22:02
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszodat.

Csak amikor itthon mértem,mindig rendben volt,általában 6 alatt ezért is lepett meg a dolog.

Magas cukor okozhat magzatelhalást,illetve vetélést?

2012. dec. 29. 22:07
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, én már több ilyet is hallottam! Szóval úgy látszik, megvan az ok! :)
2012. dec. 29. 22:12
 4/7 A kérdező kommentje:
Remélem tényleg ez a gond akkor,és legközelebb minden rendben lesz.Van már egy két éves kisfiam,vele nem volt magas a cukrom.
2012. dec. 29. 22:17
 5/7 anonim ***** válasza:
A hormonvizsgálat attól még rtékezlhető. A cukrodat viszont mindenképpen kezelni kell.
2012. dec. 30. 00:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Én cukorbeteg vagyok régóta, így vállaltam terhességet. Szigorúan tilos addig teherbe esni, amíg nem rendezik a cukrodat. Nem az a legnagyobb baj, hogy esetleg nem marad meg a terhesség, hanem hogy a magas várcukor rendellenességeket okozhat a babánál. Már a teherbeesés pillanatában is jónak kell lenni a cukraidnak.

Menj el egy diabetológus orvoshoz. Esetleg járj utána, hogy ki az aki nálatok a cukros terhes kismamákkal foglalkozik. Ők sok ilyen esettel találkoznak. Ilyenkor nem terhelést szoktak csinálni, hanem cukorprofilt. Minden főétkezés előtt és után, illetve hajnalban mérik, általában vénás vérből. Ez alapján állítják be a diétát, esetleg az inzulint.

2012. dec. 30. 07:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a részletes választ.
2012. dec. 30. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!