Baba vagy mi lehet a gond? (többi lent)
Figyelt kérdés
A menziszem december 1-én jött meg. Kb. 1 hétig tarott. 20-án észrevettem enyhe barnázást. Gondoltam gyorsan elmúlik. Ma 25-e és még mindig tart. Van párom. Sok ideje együtt vagyünk, élünk nemi életet. Korokat nem mondok. Volt amikor 2-2,5 hetente megjött a menzi, de ez nem az. Kellet volna mennem a nőgyógyászhoz a menzi után most decemberben, de az havazás miatt nem sikerült és mos hirtelen ez. Segítsetek. Köszönöm.2012. dec. 25. 21:45
1/3 anonim válasza:
Menj el dokihoz ! Sajna ebbe itt nagyon senki nem tud segíteni :(
2/3 anonim válasza:
szerintem valószinűbb, hogy valamilyen betegség okozza, nem hiszem,hogy baba lenne. persze biztosat orvos tud mondani, menj minél hamarabb,nehogy komolyabb legyen.
3/3 anonim válasza:
Minnel elobb menj el egy jo nogyogyaszhoz! Mas megoldas nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!