Van akinek tudták kezelni a hosszú ciklusát és teherbeesett?
Sajnos nekem majd 50 napos ciklusaim vannak.Próbáltam gyógyteákkal,cseppekkel előrébb hozni,de nem sikerült.
Így spontán nem eshetek teherbe igaz,csak ha kapok vmilyen gyógyszert?Jövőhéten elkezdem használni az ovu tesztet,de ha nem mutat semmit,elmegyek dokihoz.
Szia! Nekem 38-43 nap közötti ciklusom volt! ezt 2hét cickafark és 2 hét palástfű tea ivásával értem el,ugyanis nekem is kb 2 havonta jött meg ha egyáltalán megjött! ( ezt ittem 3 hónapig minden nap egy csészével!)
És még igyis sok a 38-43 nap de ezek szerint annyira nemszámit mert most van pocimban egy 13 hetes pici babó :)Akit mi is nagyon vártunk :)
Szóval azért ettől független próbálkozzatok mert csak ez miatt semmi sincs kizárva ):
Köszönöm a választ.Gratulálok Nektek!!
Én most a Vénusz cseppet iszom 2 hónapja,de semmi változás.
Akkor ha megjön,elkezdem én is inni a teákat.sose lehet tudni.
Szia!
Nekem kislány korom óta 40-50 napos ciklusaim voltak/vannak. Hormonilag minden rendben, peteérés is van (ovuteszttel figyeltem), a doki szerint is minden rendben csak "gyárilag" vagyok ilyen.. a második babámat várom.
Ettől függetlenül persze te menj el dokihoz, nézzen meg alaposan, beszéljétek meg hogy hogyan tovább vagy hogy mire lehet szükséged. (Csak azért írtam, hogy lásd, teherbe lehet esni, ha más kizáró ok nincs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!