Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hölgyek akik nem tudnak...

Hölgyek akik nem tudnak teherbe esni, mennyi ideig tartott ameddig bele tudtak nyugodni?

Figyelt kérdés

2012. szept. 25. 23:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Ebbe nem nagyon lehet. Nekem szerencsére sok sok orvos után sikerült, de ismerek olyat akinek nem és hiába fogadtak örökbe ezt feldolgozni nem tudták teljesen.
2012. szept. 26. 01:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is nehez ebbe beletorodni. De talan nem is kell... veszteni valotok nincsen es nem teszed vele tonkre a szervezeted sem. Szabo Gyuri bacsinak (buki fuvesember) van egy gyogynoveny teaja meddoseg kezelesere. Bp-en van egy boltja az 5. ker-ben de irni is lehet neki. En biztos adnek egy eselyt.
2012. szept. 26. 01:57
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem kell belenyugodni, mert soha nem biztos! Mert a nőgyógyászat az a terület ahol minden megtörténhet és mindennek az ellenkezője is. Édesanyámnak az első gyermeke után autóbalesetben összetört a medencéje, elzáródott a petevezetéke. Négyen vagyunk testvérek.

És sok más ilyen történet is van.

2012. szept. 26. 09:14
 4/9 anonim ***** válasza:
Egyszer olvastam egy női magazinban erről az emberről és a teájáról,egy pár írt benne,akik számtalan orvos után ő hozzá fordultak segítségért.És használt nekik,lett egy kislányuk.Egyébként én is próbáltam már pár teájukat,és tényleg nagyon jók.
2012. szept. 26. 09:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Mi 6 éve próbálkozunk, de amíg nem szülök gyereket addig fel nem fogom adni soha! Nagyon nehéz így élni, de nem tudok belenyugodni abba, hogy nekem nem lesz gyerekem.
2012. szept. 26. 09:43
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat...én is már nagyon vágyom egyre,de az istenért nem sikerülne
2012. szept. 26. 14:31
 7/9 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy furán hangzik, de én megnyugodtam, amikor kiderült, hogy nem lehet gyerekem - endometriózisom és PCO szindrómám van, nincs ovulácóm és nem átjárhatóak a petevezetékeim.

Rengeteget gondolkoztam azon, hogy akarok-e én egyáltalán gyereket szülni. Így megoldódott a dilemmám és nem bánom, hogy nem lesz gyerekem, mert igazán soha nem is akartam.

2012. szept. 26. 14:36
 8/9 Csuporka22 válasza:
kedves utolsó! Érdekelne, hogy azóta megváltozott a véleményed a gyerekvállalásról?
2016. szept. 9. 18:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Kedves Csuporka22! Nem, azota sem valtozott meg a velemenyem. En sem, es a parom sem vagyik gyerekre. Nekunk ez igy megfelel.
2016. nov. 23. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!