Hölgyek akik nem tudnak teherbe esni, mennyi ideig tartott ameddig bele tudtak nyugodni?
Figyelt kérdés
2012. szept. 25. 23:32
1/9 anonim válasza:
Ebbe nem nagyon lehet. Nekem szerencsére sok sok orvos után sikerült, de ismerek olyat akinek nem és hiába fogadtak örökbe ezt feldolgozni nem tudták teljesen.
2/9 anonim válasza:
Szerintem is nehez ebbe beletorodni. De talan nem is kell... veszteni valotok nincsen es nem teszed vele tonkre a szervezeted sem. Szabo Gyuri bacsinak (buki fuvesember) van egy gyogynoveny teaja meddoseg kezelesere. Bp-en van egy boltja az 5. ker-ben de irni is lehet neki. En biztos adnek egy eselyt.
3/9 anonim válasza:
Nem kell belenyugodni, mert soha nem biztos! Mert a nőgyógyászat az a terület ahol minden megtörténhet és mindennek az ellenkezője is. Édesanyámnak az első gyermeke után autóbalesetben összetört a medencéje, elzáródott a petevezetéke. Négyen vagyunk testvérek.
És sok más ilyen történet is van.
4/9 anonim válasza:
Egyszer olvastam egy női magazinban erről az emberről és a teájáról,egy pár írt benne,akik számtalan orvos után ő hozzá fordultak segítségért.És használt nekik,lett egy kislányuk.Egyébként én is próbáltam már pár teájukat,és tényleg nagyon jók.
5/9 anonim válasza:
Mi 6 éve próbálkozunk, de amíg nem szülök gyereket addig fel nem fogom adni soha! Nagyon nehéz így élni, de nem tudok belenyugodni abba, hogy nekem nem lesz gyerekem.
6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat...én is már nagyon vágyom egyre,de az istenért nem sikerülne
2012. szept. 26. 14:31
7/9 anonim válasza:
Lehet, hogy furán hangzik, de én megnyugodtam, amikor kiderült, hogy nem lehet gyerekem - endometriózisom és PCO szindrómám van, nincs ovulácóm és nem átjárhatóak a petevezetékeim.
Rengeteget gondolkoztam azon, hogy akarok-e én egyáltalán gyereket szülni. Így megoldódott a dilemmám és nem bánom, hogy nem lesz gyerekem, mert igazán soha nem is akartam.
8/9 Csuporka22 válasza:
kedves utolsó! Érdekelne, hogy azóta megváltozott a véleményed a gyerekvállalásról?
9/9 anonim válasza:
Kedves Csuporka22! Nem, azota sem valtozott meg a velemenyem. En sem, es a parom sem vagyik gyerekre. Nekunk ez igy megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!