Lehet ra esely, hogy teherbe estem, produkalhatok mar terhessegi tuneteket?
27-31 napos ciklusom van. Sajnos nem emlekszem pontosan, hogy mikor jott meg legutoljara. Kabe a 25. napon belem elvezett a parom veletlenul. Mindig ugy csinaljuk, hogy ha kozelit, akkor gyorsan kihuzzuk es felhuzzuk a gumit (neki nem szokott elovalladeka lenni) de most az tortent, hogy mar regen voltunk egyutt, mert o delelott es delutan dolgozik, en meg delutan egesz 11 igy joforman csak egyutt alszunk hetkoznap. Meg soha nem fordult elo, hogy nem tudta visszatartani, de most megtortent. 22.-en tortent ejjel. Es mostanaban kellene megjonnie. Ahogy ma delutan dolgoztam, hanyingerem volt 10 korul. Elso babammal az elso par hetben ejszakas voltam es nekem ejszakai rosszulleteim voltak, nem reggeliek. Vele emlekszem, hogy azon az esten megereztem, hogy megfogant, es az elso jel, hogy terhes voltam, az volt, hogy megszedultem munka kozben csak ugy. Egybol tudtam, hogy most mar csinalhatom is a tesztet. Ugyanugy ereztem most is aznap ejjel, hogy szerintem megfogant es ma, mikor hanyingerem volt, rogton arra gondoltam, hogy lehet, hogy tenyleg terhes vagyok. De ha veletlen teherbe is estem, produkalhatok ilyen hamar terhessegi tuneteket?
Hetvegeig varni akarok, ha addig nem jon meg, akkor tesztelek.
Tervezzuk a babat, csak meg par honapot varni szeretnenk. De ha mar megfogant, akkor ...bovul a csalad:D
Nem!
Ha 22-én voltatok együtt még be sem ágyazódhatott! Sőt még a hétvége is necces!
De ha mostanában kellene megjönnie, akkor kisebb az esély,hogy sikerült!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!