12 milliós spermaszám elég a teherbe eséshez?
Figyelt kérdés
megfelelő?2012. szept. 24. 20:36
2/18 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. szept. 24. 20:56
3/18 anonim válasza:
Nekünk is volt ilyen vizsgálat amin az alsó határnak a 20 milliót jelölik meg. Ez alatt már gond van, bár igaz, hogy csak egy kell a megtermékenyítéshez.
Nálunk ilyen értéknél már meddőségibe irányítanak.
4/18 A kérdező kommentje:
párom volt,neki mondta doki h ez megfelelő,nekem is kevésnek tűnt.elkülde hormonvizsgálatra.ott mit néznek?köszi a választ neked is.
2012. szept. 24. 21:15
5/18 anonim válasza:
Szerintem a férfiak hormonvizsgálatánál a tesztoszteron szintet nézik. Gondolom én, mert ugye náluk mi mást lehet?:)Viszont vannak olyan vitaminok meg gyógyszerek amelyek segítenek abban, hogy többen legyenek és egészségesebbek.
Szerintem mindenképp kérjétek ki másik orvos tanácsát is.
2 hozzászóló voltam.
6/18 A kérdező kommentje:
köszi,hogy válaszoltál.
2012. szept. 24. 21:31
8/18 Manka68 válasza:
Szia!
Azért vannak más hormonok is férf szervezetében. :-)
Nem csak a tesztoszteront nézik meg.
9/18 anonim válasza:
Szerintem ez kevés! Kérjétek ki másik doki véleményét is! Mi ugyanennyivel lombikozunk!
10/18 anonim válasza:
Férjemnek csak pár százezer volt (15 %)ami teljesen rendben volt. A többi 85 %-nak az alakja, volt aminek a mozgása nem volt jó, és láss csodát 4 lombik után természetes úton estem teherbe, szóval hogyan lenne kevés 12000000,ha csak egyetlenegy kell? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!