Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 12 milliós spermaszám elég a...

12 milliós spermaszám elég a teherbe eséshez?

Figyelt kérdés
megfelelő?
2012. szept. 24. 20:36
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
köszi válaszokat,vérvétel után többet tudunk.De akkor doki miért mondta neki ,hogy elég?Már több mint egy éve próbálkozunk.kezdem feladni.
2012. szept. 25. 15:24
 12/18 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk 4.8M/ml........ Na az aztán tényleg csak a lombikhoz elég. Ne add fel! Én teherbeestem 2 héttel az után, hogy a férjemnek meglett az eredménye: 12.1M/ml. MAjd sajnos az 5. héten elvetéltem. Ez után 3 hétre kaptunk időpontot egy maszek andrológushoz, akkor már csak 4.8M/ml volt. Mára kiderült, baci okozza. Szóval elég lehet, de azért ritka sajnos. Az inszemhez mindenesetre biztosan elég. Én is azt javaslom, kérdezzetek meg egy másik orvost is. Mi most, a 4. andrológusnál érezzük úgy, hogy megtaláltuk aki segíthet nekünk. És hogy csak egy kell..... Igen, de a többi segít neki hogy könnyebb legyen az út, táplálja.... igen, egy kell. De ha nincs tizenmillió, akkor az az egy már nem ér oda. Ha mégis, azt hívjuk úgy: CSODA! Szívből gratulálok annak akinek ez sikerült.
2012. szept. 25. 15:51
 13/18 A kérdező kommentje:
köszi neked is :)
2012. szept. 25. 17:55
 14/18 anonim ***** válasza:
Hátha csoda volt, akkor remélem lesz mégegy csoda, mert szeretnénk kistesót is!
2012. szept. 26. 07:53
 15/18 anonim ***** válasza:
Egyetértek a 12-essel. Ha ezzel az értékkel spontán sikerül, az csodaszámba megy. 20 millió alatt már lombikot csinálnak, mert a 12 még inszemre sem elég. A férjemnek 10-11 körül van és az inszemre azt mondták, hogy kb. nulla az esély rá és felesleges. Így egyből lombikoztunk. Vitaminokkal valamennyit lehet javítani rajta, de annyit nem.
2012. szept. 26. 10:02
 16/18 A kérdező kommentje:
de akkor miért mondta doki,hogy ez nem probléma,vagyis hát nyilván lehet,de azért nem mindegy ,hogy mennyi az esély rá.
2012. szept. 26. 15:07
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk, miért mondta! Viszont érdemes lenne másik doki véleményét kikérni! Itt többen is írták, hogy ennyi csak a lombikhoz elég!
2012. szept. 26. 22:57
 18/18 A kérdező kommentje:
értem,köszönöm a válaszokat.vérvétel megvolt,két hét múlva többet tudunk.köszi csajok :)))
2012. szept. 28. 15:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!