Valakinek sikerült már lombik nélkül teherbe esnie csak lombikra elelyes (pillanatnyilag 5 milliós) spermaszámmal?
Bízom abban is, hogy esetleg a stimulálás alatt, vagy ilyesmi... Annyira szeretném!!!!!!!! És persze nekem is kell a stimu, mert az én hormonjaim sem tökéletesek...
Biztassatok kérlek, mert megkergülök!!!!!!!!!!!!
Szia!
Először is nyugodj meg! :-)
biztosan van olyan, akinek sikerült úgy teherbe esnie, hogy a dokik lombikot javasoltak.
De ezek ritka kivételek, nem érdemes erre várni, mert lehet hogy csak évek múlva jönne össze.
Viszont a lombiktól nem kell félni, nem olyan nagy cucc az, csak anyagilag húzós. :-) Nekem már volt 4.
Stimu alatt nem lehet teherbe esni, és nem is szabad, mert ilyenkor sok tüszőt érlelnek, és gondolom nem akarsz 6os ikreket. :-)
A megérett petesejteket pedig leszívják mielőtt a tüszők megrepednének, tehát nem lenne ami megtermékenyüljön. És ha a férjeddel van gond, ezen nem segít, ha téged stimulálnak.
Úgy állj hozzá a dologhoz, hogy lesz babátok, csak az időpont nincs még meg. :-)
Szóval nyugi, és kitartás!
Szia!
Mi is egy ilyen páros vagyunk mint ti,sajnos nálunk is az a helyzet,hogy nekem nehezen érnek a peték a párom spermaszáma sem a legkimagaslóbb. Persze hogy nekünk is benne van a pakliban,hogy összejöjjön természetes úton,de a százalékos esélyeink igen csekélyek. Azért én is mindig bizakodom a szívem mélyén a lombikprogramok között,hogy hááátha összejön,mert miért ne lehetnénk azok akik beleesnek abba a kicsike százalékba akiknek összejött így is. Semmiképp ne pánikolj,mert előbb-utóbb úgy is összejön nektek is (nekünk is).
Megkérdezhetem nálad mi a probléma?
No és a spermaképen nem lehet javítani?
Kicsit megkéstem a válasszal... extrém magas a fehérvérsejtszám a spermában, ami tönkreteszi a mennyiséget és a minőséget is. Elvileg egy baci okozza, amit nem tudnak kikezelni, és nem is találják az okát/ helyét. Nem andrológiai, és egy csomó góckutatás negatív volt.
Volt azóta egy sikertelen inszemünk, de már csak lombikot ajánlanak, nem lesz több inszem (3M-t kaptam vissza...).
Most nézem az eredményességi statisztikákat, és választok intézményt, majd kérek konzi időpontot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!