Mennyibe kerül egy lombik beültetés, ha nem várjuk ki az egy éves várólistát?
Figyelt kérdés
Ezalatt azt értem,hogy inkább fizetünk csak legalább 3hónap alatt jussunk el.2012. szept. 6. 20:33
1/15 Manka68 válasza:
Utolsó infóm szerint olyan 700ezer körül van, de ez intézményenként eltérhet. Persze nem sokkal. :-(
Szerintem várjátok ki az időt. Ha tb-re megy, és csak a gyógyszereket kell fizetni, az is kb 100 ezer. :-(
És persze az sem biztos hogy sikerül.
Keresgéljetek, hátha találtok valamelyikben olyan dokit, akihez rövidebb a várólista.
2/15 A kérdező kommentje:
köszönjük:(( Mi a forgács intézetet választottuk,kíváncsi leszek az első consra.
2012. szept. 6. 21:00
3/15 A kérdező kommentje:
És ha fagyasztott embriót ültetnek be nekem akkor a várólistán nem kerülünk előbbre?Vagy ez h működik?
2012. szept. 6. 21:32
4/15 anonim válasza:
Fagyasztott az már csak az első lombik után lehet. 50ezer körül van egy lombik, de én a Forgáchba a lábam sem tenném be.
5/15 anonim válasza:
Mivel nem nálam van a gond, így alacsony dózisú hormonokkal vagyok stimulálva. Durván 1300-1400 euróra jön ki végül... Most megyünk a harmadik lombikunkra+volt még néhány inszeminációnk is, úgyhogy nekünk már rengeteg pénz ment el a babára. Csak már lenne...
6/15 A kérdező kommentje:
Férjemnek herebiopsziaja lesz.akkor csak fagyasztottal lehet nem?
2012. szept. 7. 09:32
7/15 anonim válasza:
fagyasztott spermiummal, de a lombik az ugyaúgy stimulált.
8/15 anonim válasza:
Nem igazán értem, milyen várólistáról beszélsz. Onnantól kezdve, hogy beléptem először a BMC_be, kb. két hónapon belül kezdtem a lombikot. Ha a vizsgálatok megvannak, mehetsz.
9/15 A kérdező kommentje:
hát akkor te nagyon szerencsés vagy.....
2012. okt. 17. 20:59
10/15 anonim válasza:
Nézőpont kérdése :( A sanszaim a saját gyerekre irtó kicsikék. Max. petesejt donorral javíthatok rajta. De a BMC-ben tényleg mindenki azonnal megy, akinek orvosilag indokolt. Nem kell várni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!