Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy van ez a beültetés?...

Hogy van ez a beültetés? Kaáliba járunk. Onnan biopsziára átirányitottak a krióba. A fagyasztás 90e ft ha jol megy jan. Ban lesz beültetés. Azért kell fizetni hogy onnan áthozzák és felengedjék őket? Mert maga a beültetés tudom hogy ingyenes.

Figyelt kérdés
a beültetés mit foglal magába?ennek a folyamatát nem?vagy az ingyenes része az amikor a doki befecskendezi.az elötte és utána lévő dolgok fizetősek?mennyibe kerül a felolvasztás?

2012. aug. 10. 18:10
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
a fagyasztás hány himivarsejtre érvényes?1db fagyasztása 90e?vagy többet is fagyasztanak 90e ért?ezt nem tudom
2012. aug. 10. 18:21
 2/18 A kérdező kommentje:
és honnan tudják hogy ha felengedik az jó minőségű sperma vagy nem?mert ugye addig engem stimulálnak,de lehet feleslegesen,ha a sperma nem jó.erről van vélemény?vagy elötte próba felengedést csinálnak?
2012. aug. 10. 18:26
 3/18 Manka68 ***** válasza:

Szia!

A biopszia, fagyasztás, áthozatal részét nem tudom, nálunk velem van a gond. Nekünk onnantól volt ingyenes, hogy a doki azt mondta, kezdhetem szedni a fogamzásgátlót. Az ingyenesben benne van az összes UH, a leszívás, megtermékenyítés, embriótárolás beültetésig, maga a beültetés. Ha sikerül, az első terhesultrahang is.Gyakorlatilag onnantól, hogy a doki kiejtette a száján, hogy kezdjük el, semmit nem kellett fizetnünk.

2012. aug. 10. 18:27
 4/18 A kérdező kommentje:
köszi a választ.jó nektek hogy nem kellett fizetni.eddig minket elkeserít ez a dolog,de nem adjuk fel.mielöbbi babásodást:)
2012. aug. 10. 18:30
 5/18 anonim ***** válasza:

a krioba nem csinálnak biopsziát csak fagyasztják a párodtól le vett bioptátumot. Ezek szerint a párod azoospmeriás, uh hormon vizsgálat volt neki és genetikai vizsgálat?

A biopszia után a minta egy részét megvizsgálják a többit fagyasztják utána mentek be és ha volt életképes sperma benne akkor szerződést köttök. AZ éves díjban benne van a korlátlan számű szállítás. Ki fogja csinálni a biopsziát ki az andrológusotok.

2012. aug. 10. 23:12
 6/18 A kérdező kommentje:
szia!nem volt genetikai meg hormon vizsgálat sem.hétfőn megyünk a krioba megbeszélésre a biopszia miatt,Dr Papp György prof.hoz.gondolom akkor küld el vizsgálatokra.igen azoosperma van sajnos.
2012. aug. 11. 08:09
 7/18 anonim ***** válasza:

Én a helyedben inkább Kopa doktort keresném fel. Ő a legjobb az országban ezzel kapcsolatban ez a szakterülete.

Ha van kérdésed írj nyugodtan akár privit is. Nálunk is ez a gond, és már van egy 15 hónapos gyönyörű fiunk bioptátumból nyert spermiumból.

2012. aug. 11. 11:20
 8/18 anonim ***** válasza:

Szia Kedves Kérdező!

Hol is kezdjem? Nálunk is azoospermia a probléma, és bár göröngyös út vezetett idáig, de iker babócákkal vagyok18. hetes várandós.

Én, bár nem ismerem az anyagi helyzeteteket, nem a KRIO-ba mennék biopsziára, de ne értsd félre nem beleokoskodni akarok. Nagyon sok helyen csinálnak OEP-re is, azért egyáltalán nem kell fizetni, nekünk is így volt, és nagyon rendesek voltak. Fizetnünk csak a fagyasztásért kellett a Kaáliban 20000 Ft-ot, és az átszállítást is megoldották.

A sperma osztályozásáról: Amikor az első biopsziát csinálják, a fagyasztáson kívül természetesen meg is vizsgálják a kimetszett szövetet. Alakilag, morfológis, mozgás, stb. Ezután osztályozzák a spermiumokat egy úgynevezett Johnsen skálán 1-től 10-ig. (A 10-es a legjobb, azzal van a legnagyobb esélyetek)

A Kaáliban OEP támogatottak a beavatkozások. A vizsgálatok nem, amiket majd el kell végeztetnetek, de elfogadják a más (ingyenesen elvégeztethető) helyek leleteit is. Csak az első konzultációért kellett fizetnünk, na meg aztán majd később a gyógyszerekért, injekciókért, plusz az útiköltség a kimaradt munkanapok, stb. Így összességében már nagyon sok pénzben benne vannak nekünk a lombikok. Volt 3 sikertelen, és a 4. lett sikeres, úgyhogy sok százezer, sőt még annál is több pénzt költöttünk már erre. De persze mindennél többet jelent nekünk, hogy ha a jó Isten segít nem is olyan soká duplán is szülők lehetünk. Szó ami szó, ezzel csak azt akartam mondani, hogy amire nem muszáj, szerintem ne költsetek feleslegesen.

Sok kitartást, egészséget, és mielőbbi gyermekáldást kívánok!

Ha esetleg valamiben tudok segíteni, akkor kérdezz nyugodtan... :-)

2012. aug. 12. 21:52
 9/18 A kérdező kommentje:
gratulálok:)amit nem értek: tudom ingyenes a biopszia,de nem értem hogy lehet 80 ezer a krioban és 20 ezer a kaálibaa fagyasztás?és ha most elmegyek egy ingyenes biopsziára ők csak azt csinálják,vagy egyértelmű h fagyasztani kell?és ők intézik?
2012. aug. 12. 22:11
 10/18 A kérdező kommentje:
tudtok olyan helyet irni ahol ingyenes a biopszia és a tárolásért nem kell sokat fizetni?
2012. aug. 12. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!