Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy van ez a beültetés?...

Hogy van ez a beültetés? Kaáliba járunk. Onnan biopsziára átirányitottak a krióba. A fagyasztás 90e ft ha jol megy jan. Ban lesz beültetés. Azért kell fizetni hogy onnan áthozzák és felengedjék őket? Mert maga a beültetés tudom hogy ingyenes.

Figyelt kérdés
a beültetés mit foglal magába?ennek a folyamatát nem?vagy az ingyenes része az amikor a doki befecskendezi.az elötte és utána lévő dolgok fizetősek?mennyibe kerül a felolvasztás?

2012. aug. 10. 18:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Természetesen gondoskodnak a fagyasztásról.
2012. aug. 12. 22:53
 12/18 A kérdező kommentje:
miért van az hogy a krioban a fagyasztás 90e mig máshol 20e?
2012. aug. 13. 07:46
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért van így, hogy a KRIO-ban drágább. De azt kell tenned, hogy ahová mész ott mondod, de legtöbbször tudják is, hogy mesterséges megtermékenyítéshez kell a sperma. Ugyanígy lebeszéled a meddőségiben is, ahol a lombikot csinálják. Ők egymással is felveszik a kapcsolatot, és nyugi, ott lesznek a katonák amire szükség van rá.
2012. aug. 13. 10:16
 14/18 anonim ***** válasza:
Jahh, amúgy az előbb is és most is a tegnap esti utolsó, "ikres, várandós" válaszoló vagyok/voltam. :-)
2012. aug. 13. 10:17
 15/18 A kérdező kommentje:
köszönöm h irtatok:)azóta voltunk a krióba.Nagyon szimpi a Papp prof.ur ők vannak a kaálival kapcsolatba.elötte kérdezősködtem máshol is de végül melletük döntöttünk.most genetikai vizsgálat jön,aztán spermavizsgálat és végül a biopszia.konzultáció 10e spermavizsgálat 10e.genetika(nem nálluk)kb 30e fagyasztás kb70e.
2012. aug. 13. 18:41
 16/18 anonim ***** válasza:
hormonvizsgálata volt? uh?
2012. aug. 13. 22:37
 17/18 A kérdező kommentje:
nekem nem volt semilyen vizsgálat,páromnak sem.neki eddig 1 sperma vizsgálat amiből kiderült hogy azoosperma van.igy küldtek el y kromoszoma vizsgálatra.EZ UTÁN LESZ A BIOPSZIA
2012. aug. 13. 22:57
 18/18 anonim ***** válasza:
Hogy álltok kedves kérdező?
2012. okt. 11. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!