Hogyan kezeljem a munkatársaim beszólásait? Sajnos megtudták, hogy babát tervezünk.
Egyik kolléganőmnek mondtam el, valaki meghallotta, mára már ez a fő téma. Amíg csak kérdezgettek, nem zavart. Ma már ott tartanak, hogy állandóan kérdezgetik, van-e már baba. És ma már olyan is volt, aki minősítgetni kezdte a párom férfiasságát, vagy az én termékenységemet.
Megjegyzem ez volt az első próbálkozásos hónapunk, és ez is csak amolyan kezdő lökés, mert peteérés után 3-4 nappal voltunk együtt először úgy, hogy párom nem szállt ki. Tudtam, hogy nem lesz még baba. Erre egyik kolléganőm, aki kb egy éve volt terhes (ő elvetette) megjegyezte, hogy ő pár nappal a várt menstruációja előtt esett teherbe, szóval butaság ez a peteéréses dolog.
Próbálom lazán kezelni a dolgot, hogy ne görcsöljek rá, és nehogy amiatt ne jöjjön össze, de akkora nyomás nekem az állandó piszkálódásuk.
Nem értem, ha ekkora a nyomás neked ez miatt akkor miért mész még mindig ilyen mélyreható beszélgetésekbe a kollégáiddal.
Még ha szuper kollegális viszonyunk is van sem megyek ebbe mélyrehatóen bele ha ez engem zavar.
1. vagyok
Most komoly, h a másik lány is kiteregette, hogy babát vár és esetleg elveteti? Komoly, h erről vitát nyit a kollégák körében? És te még hozzá is szólsz a témához majd csodálkozol, h mindent tudnak rólad és a megszerzett infókon kattognak hónapokig? :)LOL
Ha a barátnőddel beszélted meg, oké, de miért a munkahelyen, ahol más is hallhatja?
Ezt nem egyszerű kezelni,de muszáj mert saját magad őrlöd fel az ő butaságuk és sz..keverésük miatt.Tényleg ne reagálj rá mert rosszabb lesz...én tudom..
Az én helyzetem:rosszul lettem a munkahelyemen,így táppénzre kényszerültem.Ezalatt kiderült hogy babát várok,senkinek nem mondtam.De mivel nem mentem vissza dolgozni,mert nehéz fizikai munka,egyből nekiálltak kombinálni.Első variáció:biztos terhes azért nem jön Második:terhes volt,de elvesztette Harmadik: majdnem belehalt a vetélésbe.Szóval erről ennyit.Senkinek nem mondtam a melohelyen,és csak találgatnak.Amúgy volt régen vetélésem én ezért sem akartam bejelnteni,hogy babát várok.De annyian vannak tőlünk táppénzen hónapokig ilyen meg olyan bajokkal,de csak rolam pletykálnak ilyet,pedig én a tervemet sem osztottam meg senkivel.
Ilyenek a rosszindulatu emberek,pláne ha sok a nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!