Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan kezeljem a munkatársaim...

Hogyan kezeljem a munkatársaim beszólásait? Sajnos megtudták, hogy babát tervezünk.

Figyelt kérdés

Egyik kolléganőmnek mondtam el, valaki meghallotta, mára már ez a fő téma. Amíg csak kérdezgettek, nem zavart. Ma már ott tartanak, hogy állandóan kérdezgetik, van-e már baba. És ma már olyan is volt, aki minősítgetni kezdte a párom férfiasságát, vagy az én termékenységemet.

Megjegyzem ez volt az első próbálkozásos hónapunk, és ez is csak amolyan kezdő lökés, mert peteérés után 3-4 nappal voltunk együtt először úgy, hogy párom nem szállt ki. Tudtam, hogy nem lesz még baba. Erre egyik kolléganőm, aki kb egy éve volt terhes (ő elvetette) megjegyezte, hogy ő pár nappal a várt menstruációja előtt esett teherbe, szóval butaság ez a peteéréses dolog.

Próbálom lazán kezelni a dolgot, hogy ne görcsöljek rá, és nehogy amiatt ne jöjjön össze, de akkora nyomás nekem az állandó piszkálódásuk.

2013. jan. 15. 20:30
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Munkahelyen nem beszélünk magánügyekről. CSak a munkáról.
2013. jan. 15. 20:41
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, ha ekkora a nyomás neked ez miatt akkor miért mész még mindig ilyen mélyreható beszélgetésekbe a kollégáiddal.

Még ha szuper kollegális viszonyunk is van sem megyek ebbe mélyrehatóen bele ha ez engem zavar.

2013. jan. 15. 20:43
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Kitartás, minden csoda három napig tart. Majd találnak másik beszédtémát. (Te meg tanultál belőle.)
2013. jan. 15. 20:43
 4/8 Jégtánc ***** válasza:
100%
Munkahelyen nem beszélünk ilyen dolgokról:) Főleg ha a főnököd is megtudja,és esetleg nem korrekt,akkor még fel is mond neked valamilyen mondvacsinált kifogással.Egyébként meg egyik füleden be másikon ki.
2013. jan. 15. 20:46
 5/8 A kérdező kommentje:
A legjobb barátnőmmel beszéltük. Csak meghallotta a legpletykásabb kollegina. De egyébként is sejtették, hogy szeretnénk már, mert amikor a másik lány elvetette a babáját, én voltam az egyetlen, aki javasolta, hogy esetleg gondolja át.
2013. jan. 15. 21:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Pedig valami -eleinte- finom beszólásokkal le kellene állítanod azt a pletykafészket.
2013. jan. 15. 22:02
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

1. vagyok

Most komoly, h a másik lány is kiteregette, hogy babát vár és esetleg elveteti? Komoly, h erről vitát nyit a kollégák körében? És te még hozzá is szólsz a témához majd csodálkozol, h mindent tudnak rólad és a megszerzett infókon kattognak hónapokig? :)LOL

Ha a barátnőddel beszélted meg, oké, de miért a munkahelyen, ahol más is hallhatja?

2013. jan. 16. 11:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Ezt nem egyszerű kezelni,de muszáj mert saját magad őrlöd fel az ő butaságuk és sz..keverésük miatt.Tényleg ne reagálj rá mert rosszabb lesz...én tudom..

Az én helyzetem:rosszul lettem a munkahelyemen,így táppénzre kényszerültem.Ezalatt kiderült hogy babát várok,senkinek nem mondtam.De mivel nem mentem vissza dolgozni,mert nehéz fizikai munka,egyből nekiálltak kombinálni.Első variáció:biztos terhes azért nem jön Második:terhes volt,de elvesztette Harmadik: majdnem belehalt a vetélésbe.Szóval erről ennyit.Senkinek nem mondtam a melohelyen,és csak találgatnak.Amúgy volt régen vetélésem én ezért sem akartam bejelnteni,hogy babát várok.De annyian vannak tőlünk táppénzen hónapokig ilyen meg olyan bajokkal,de csak rolam pletykálnak ilyet,pedig én a tervemet sem osztottam meg senkivel.

Ilyenek a rosszindulatu emberek,pláne ha sok a nő.

2013. jan. 16. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!