Elmesélitek a gyerekeitek vicces beszólásait?
Nekem a kisfiam 2 éves, és még nem nagyon beszél, kicsit későn kezdte, de már egyre több szót tud. Ezért még nem születtek olyan igazi vicces beszólások, de tegnap előtt mondott egy nagyon jópofát :) A lényeg, hogy okos fejemmel csillagszórókat aggattam az ablakkeretre (ami fából van, és fehérre festve) és meggyújtottam. Na most van rajta 5 fekete csík, ahol égtek a csillagszórók. Fiacskám meg nézi nézi a csíkokat rajta, aztán örvendezve megszólal: KAKIS!!!
Hát ha belegondolok, tényleg úgy néz ki:) Remélem ha jön valaki, nekik nem hívja fel a figyelmét a "kakis" ablakkeretre.
Az én lányom, elesett és megrántotta a nyakát, azt mondja megrontottam a fejemet. A gyerekpezsgőre mondta tegnap, hogy játék sör, a szaloncukor meg a csomagos csoki :) Multkor a boltba beszélgetett egy nénivel és monda a néni, hogy neki 5 lány unokája van, mire az én kislányom mondja neki, hogy nekem meg egy anyám van :)
Olyan jókat tudnak mondani, mindig elhatározom hogy leirom őket aztán majd ha nagy lesz megmutatom neki.
az öcsém 2,5éves,és most kereszteltük.van a rész,amikor a népnek mondania kell,hogy kérünk téged hallgass meg minket.erre ő spontán benyögi:"meghallgatlak"
tök ari:)
Az én lányom két és fél éves.
Ő is szokta mondani, hogy "Bezsibbadt a lábam", "Fájni fog a hátam", "Nem veszem fel, mert fájni fog a kezem".
Ha eszembe jut még írok.
3 éves keresztfiam:
- (mondja nekem) Ne nyúlj hozzá mert te még kicsi vagy!
Húúú annyi mindent szokott mondani de most egy sem jut eszembe.
Sziasztok! 3 éves fiam okos és roppant értelmes. Mostanában olyan megnyilvánulásai vannak, hogy csak kapkodom a fejem. Mai szösszenet:
-feltettük a mágneses késtárolót. Felaggattam rá a késeket, mondom hangosan, itt az egész kés-repertoár. Erre felkapta a fejét, majd felkiabál a nagyapjának: papa, gyere le, itt a repedt pohár :)
Régi családi sztorikat mesélünk karácsonykor, ő is villantani akar és elkezdi a mesét: régen, még gyerekkoromban.......
Amikor fázik fürcsi után, pizsama felvétel közben, elkezd reszketni, így szól: anya, melegíts meg, mert rezgek.
Szerencsére naponta örvendeztet meg ilyen jópofa beszólásokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!