Miért ilyenek a munkatársaim?
Előtte milyen volt a kapcsolatotok?
Ami szerintem lehet:
1. vagy irigyek, mert neki nincs kilátásba baba
2. hogy nem dolgozol, egy csomó minden szakadt a nyakukba
3. rossz napjuk volt, mert pl. a főnök beszólt nekik.
Olyan munkatársi viszon volt akkor is, nem voltunk kebelbarátok, de ellenségek se , legalábbis én így tudom.
2. szerintem mindhárom, de az utolsó kettő biztos benne v an
Rosszindulat. Nincs is ilyen emberekre szukseged, ugyhogy tobb gondolatot ne fecserelj rajuk. :)
Boldog babavarast :) 18hkm
Én, mint dolgozó, roppant rossz néven veszem, ha valaki, aki tudna dolgozni, de nem akar, otthon marad a teljes terhessége idejére.
Ha ez nem inged, ne vedd magadra, csak ez is egy eshetőség...
Egy cegnel ,aki el mer menni betegallomanyba azt kozellensegnek tekintik manapsag. En munkauggyel foglalkoztam, koztuk a betegallomanyokkal is es a munkatarsaim mindig megjegyzeseket tettek arra,aki eppen el mert menni. Kibeszeltek,hogy biztos semmi baja ,csak logni akar...az o munkajat meg masok vegzik helyette...stb
Ez rosszindulatu irigyseg olyanoktol ,akikkel szerintem ne foglalkozzal. A kocka mindig forog, lesz ez meg forditva is.
Én irodai alkalmazott vagyok, de amint lehet el szeretnék menni TP-re, nem a lógás, miatt, hanem mert a kolleganőim már most kiutáltak azért mert babát várok! 9 hetes vagyok, és muszály volt tudatnom velük, mert lefordultam a székről! 5 hete szinte hozzám se szólnak, plusz az ő munkájukat is én csinálom!
Szóval, lehet lógósnak hívni, de első a babám egészsége és utána jönnek az utálatos kollegák!
Nincs mese drága kérdező, tényleg sz.rd le őket és csak a babával és magaddal foglalkozz!
Én is táppénzen voltam a 7. héttől, nagyon rosszul voltam 16 hétig, meg sokat kellett cipekednem, a többi munkatársam semmit sem segített és nekem a baba egészsége volt a legfontosabb!
Ha valaki ezt lógásnak tekinti, hát bumm, de én 3 évig, amíg ott dolgoztam nem voltam táppénzen és még az összes szabimat sem vettem ki!
Köszi!
Az a baj, h ezek is utálatosak voltak mindig is és azok lennének most is, ha ott lennék, valamint mikor még nem voltam terhes, egyik kolléganőm az volt, mégis rábízták a legfertőzőbb betegeket, mintha direkt arra mentek volna, h elkapjon valami csúnya kórt.
Tényleg lesz.rom őket, az a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!