Mit tehetnénk, ami nem árthat? A többi lent!
Figyelt kérdés
Jan.3-án volt lapar műtétem (összenövéseket oldottak és átjárhatóvá tették a petevezetékeim, altatásos műtét volt) A doki szerint várjuk ki a hat hetet, de legalább a vérzésem. A gondom, hogy a műtét a ciklusom 8. napján volt, tehát még most van/volt peteérésem és kb. két hét mire megjön viszont nagyon kívánom a férjem. Nem voltunk együtt semmilyen formában, de már majd megőrülök ettől az érzéstől (főleg, hogy a műtét előtt nem igazán kívántam a szexet).2013. jan. 13. 15:12
1/2 anonim 

válasza:

Orálisan tudod kielégíteni a férjed.
Mi is majd megőrültünk annó az én műtétem után, szexeltünk análisan gumival (megjegyzem nem az első, viszont fantasztikus volt), majd másnapra kijött életemben először az aranyerem..... Mehettem orvoshoz, mert majdnem megvadultam, úgy fájt.
Érdemes kibírni a vérzésig, hisz a baba a tét!!!!!! Nem tudom mit árthatna, de amit az orvos mond, az legyen szent. Szerintem.
2/2 A kérdező kommentje:
ok, hogy a férjem úgy tudom, de én nem bírok magammal. A férjem minden nap kielégül :)
Igen tudom, hogy a baba a tét.
2013. jan. 13. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!