Ha még nem tudod, hogy babát vársz és lázra-megfázásra gyógyszert veszel be, mennyire árthat a babának?
Én úgy tudom az első 4 hétben a babának nem árt semmi!
Vagyis ha tudod mikor volt az ovud,akkor onnantól még 14 napig nem ért neki semmi! Mikor kell megjönnie?
Amíg be nem ágyazódik,addig nincs még veled biológiai kapcsolata,szóval addig nem is árthatsz neki,mivel ovu után 12 napig még csak vándorol a méhed felé.
Utána viszont már áthat neki!!
23 hkm
Én a 4-5. héten voltam beteg és tuti, hogy félidö után lettem terhes. Mindenki azt mondta, hogy nem lesz semmi baj (dokik, uh-n, itt is tettem fel kérdést) aztán még is rendellenességgel született a kisfiam. :( Nem riogatni akarlak, csak arra rámutatni - amire idö közben én is rájöttem -, hogy ezeknek a kérdéseknek nincs értelmük, mert nálunk pl. 1:4000-hez volt az esély, ami engem nem vígasztal, mivel pont a 4000. lettem, azaz egy, akinél baj lett.
Szurkolok, hogy minden rendben legyen!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!