Milyen "gyógyszert" ajánlotok megfázásra, ha nem vagyok biztos még benne pontosan, h terhes vagyok-e? Ami biztosan nem árt!
Figyelt kérdés
2009. febr. 19. 09:11
1/7 anonim válasza:
Hársfa virág, csipkebogyó teát, köhögésre kakukkfüvet. És sok sok mézet, c-vitamint extra mennyiségben. Jobbulást!
2/7 anonim válasza:
Meleg tea mézzel, esetleg inhalálás, pihenés. Én ezt tettem tegnapelőtt, amikor 38 fölött volt a lázam. Ha neked is felmenne, akkor vizes borogatás a homlok-halánték környékére, meg a csuklóra, könyékhajlatra. Nem akartam bevenni semmit, pedig ramatyul voltam. Ha bírod, akkor próbáld meg kemikáliák nélkül!
Jobbulást!
3/7 anonim válasza:
homeopátia: pl. oscillococcinum
4/7 zseska válasza:
Szia. Én kb két hetes terhes voltam,és nekem a nőgyógyászom algopirynt,és ACC 200-at javasolt,mert nagyon meg voltam fázva. Személy szerint,annyira nem vagyok oda azért,hogy algopirynt szedjek,mert úgy tudom,káros a gyomorra,és ha nekem káros,akkor a picinek is biztos...
5/7 anonim válasza:
Az oscillococcinum - nál jobb nem létezik !!! Nekem is és a kisfiamnál is maximálisan bevállt ! Egyébként a paracetamol tartalmú lázcsillapítót lehet használni terhesség esetén is ha esetleg nagyon felmenne a lázad. Mielobbi jobbulást kívánok és sok sikert a babához !
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok értékes választ! Megfogadom őket!!!
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy tudtok-e olyan gyógynövényt amit nem szabad inni terhesség idején teaként?
2009. febr. 19. 10:37
7/7 anonim válasza:
A vízhajtó hatású teákat tilos inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!